| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prebolit nekog u Društvo forumu; Šta ti je Slay?... |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako prebolit nekog Citat:
ja sam svoju bifsu uspio prebolit zahvaljujuci njoj..toliko me nazivcirala da je rijesila sve moje probleme ![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Kako prebolit nekog Kaj vam znači ovo "poradit na sebi".... Mislim gle kak to glupo zvuči : Sad si gadna i moraš nekaj promjenit da bi te frajeri počeli gledat. Kaj trebaš poradit na sebi...... Jednostavno trebaš okrenut pogled iz drugog kuta. Ak si sa nekim 5 god. i kroz to vrijeme te nije naučio cjenit sry but jebi ga.pedala i bok. A ak buš sjedila doma nit češ kog upoznat i još gore razmišljat češ kak je bilo ljepo il kak bi moglo bit. Treba van izlazit kokica.....malo društvo,malo cuga i da vidiš |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog Treba van izlazit, slažem se, kad god ga vidiš s drugom malo ti se želudac samo stegne, bude ti teško, al onda pomisliš: Nema veze, život ide dalje, boli me, ali proći će. Baš sam neki dan tako razmišljla, koliko sam znala bit povrijeđena i koliko me znalo bolit kad mi se tako desi. Ali, od kad sam tatu izgubila shvatila sam da veće boli od toga nema i neće je nikad ni bit. To nam je sve u glavi, stalna razmišljanja zašto ja, zbog čega se to baš meni događa...nemamo mi ništ od toga osim što mučimo sami sebe. Zato sada, kad mi se desi nešto tako, naravno zaboli, ali ne toliko kao prije. A i rekla sam si sama već milion puta, bolje ću bit sama nego da me stalno vrijeđaju.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako prebolit nekog vi bar imate o nekome misliti,nekoga zaboravljat. ja se tako teško zaljubim uvijek sam s nekim koga ne volim, i na kraju taj neko bude povrijeden! Ali i ja sam se jednom stvarno zaljubila u lika kojem sam napravila toliko sranja pa mi se sve osvetilo.... (ali neće više )
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, nekog, prebolit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

Pa znam ja da si ti nešta s tim htio reći,a li nisam mogla dokučiti šta