Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prekinut dugu vezu u Društvo forumu; Recimo dugo ste s nekim u vezi...a vise to nije to, mislim osoba vam je jos uvijek jako draga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-07-07, 21:24   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 288
rudinho se izdvaja iz mase
Kako prekinut dugu vezu

Recimo dugo ste s nekim u vezi...a vise to nije to, mislim osoba vam je jos uvijek jako draga ali nema vise ni strasti u krevetu ni onih pogleda i zelje kao na pocetku...jednostavno osjecate zasicenje. Kako sad to prekinuti a da se ta osoba ne povredi ili kaj napravit?? Jel ima tko slicna iskustva?
rudinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 21:36   #2 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,982
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: Kako prekinut dugu vezu

to se osjeti...i jedna i druga strana....ak ne...onda nije ni bilo nekaj jako...otvoreno se treba rec...makar u praksi nije uvijek tak....jbg...nema univerzalnog recepta....svak na svoj nacin mora zvleci tačke z dreka....hehehe
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:00   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 938
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: rudinho Pogledaj Poruke
Recimo dugo ste s nekim u vezi...a vise to nije to, mislim osoba vam je jos uvijek jako draga ali nema vise ni strasti u krevetu ni onih pogleda i zelje kao na pocetku...jednostavno osjecate zasicenje. Kako sad to prekinuti a da se ta osoba ne povredi ili kaj napravit?? Jel ima tko slicna iskustva?
Ja sam imao takvo iskustvo... i ne samo jedno... najbolje ti je da je prevaris sa drugom... i onda da glumis preda njom da ti je žao zbog toga... pa kad ti kaže: odjebi i ja i ti vise nemozemo biti zajedno... TI se pravi kao da ti je žao... a poslije napravi tulum radi toga i stvar riješena.
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:03   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,654
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

koliko dugo ste u vezi i koliko godina imate
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:06   #5 (permalink)
Regularni forumas

e vidis to je pametno, ali ona me mora uhvatit da sam ju varam
a nas kaj nema druge, jel cim ti oces pricat i kazes joj kaj te smeta i da je gotovo ona pocne cmizdrit i kako te voli... i onda vise nemas srca da ju odjebes...

pa sad sam u vezi 3 i pol godine imamo 22, i kaj je najgore zivimo zajdeno i platio sam stan 2 mjeseca unaprijed

Zadnji Uredio daidza : 10-07-07 u 22:18.
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:11   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 938
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: rudinho Pogledaj Poruke
e vidis to je pametno, ali ona me mora uhvatit da sam ju varam
a nas kaj nema druge, jel cim ti oces pricat i kazes joj kaj te smeta i da je gotovo ona pocne cmizdrit i kako te voli... i onda vise nemas srca da ju odjebes...
Pa kuzim te... tako je i meni bilo... ali slusaj... priznaj joj da si je "kao" prevario... i pravi se da ti je žao... ODJEBAT CE TE KAMENOG LICA... a poslije te nije briga.
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:20   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: DANIELcroatia Pogledaj Poruke
Ja sam imao takvo iskustvo... i ne samo jedno... najbolje ti je da je prevaris sa drugom... i onda da glumis preda njom da ti je žao zbog toga... pa kad ti kaže: odjebi i ja i ti vise nemozemo biti zajedno... TI se pravi kao da ti je žao... a poslije napravi tulum radi toga i stvar riješena.

Bože...

A da jednostavno budeš muško i kažeš joj direkt u glavu? Najjednostavnije.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:27   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

3 i pol godine je ništa. 22 godine imate, nemožete bit mlađi

Bolje da joj sad odmah kažeš tipa: "Žao mi je, ali ne vidim više smisla u ovome. Ovo više ne može funkcionirat. Jednostavno sam zasićen. Bolje da odmah prekinemo nego kad budemo u braku sa 3 djece". To bi trebalo upalit i bit ćeš mirne duše. I zajebi stan, to je cijena koju moraš platiti i nemoj čekati ta dva mjeseca nego odmah riješi stvar. Time što ostaješ u vezi s njom ne samo da sebe zajebaješ nego i nju, jer će te eventuano prekinuti. Zato odmah riješi stvar, ovog trena.

Zadnji Uredio ice : 10-07-07 u 22:29.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:36   #9 (permalink)
Regularni forumas

Wamp nije to tako jednostavno jel cure odmah pocnu plakati i pricati kako ti ne vjeruje i da te ne zeli napustiti...
a rekao sam joj sto puta da ju sigurno necu zenit i da mislim da ovo sve nema smisla...izgleda da cu ipak morati otici i ne javit se vise...
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:39   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,654
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa ako si joj to rekao i dao do znanja, onda ne kužim u čemu je stvarno problem, što ona očekuje
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dugu, kako, prekinut, vezu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110