| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prekinut dugu vezu u Društvo forumu; Recimo dugo ste s nekim u vezi...a vise to nije to, mislim osoba vam je jos uvijek jako draga ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 288
![]() | Kako prekinut dugu vezu Recimo dugo ste s nekim u vezi...a vise to nije to, mislim osoba vam je jos uvijek jako draga ali nema vise ni strasti u krevetu ni onih pogleda i zelje kao na pocetku...jednostavno osjecate zasicenje. Kako sad to prekinuti a da se ta osoba ne povredi ili kaj napravit?? Jel ima tko slicna iskustva? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Kako prekinut dugu vezu to se osjeti...i jedna i druga strana....ak ne...onda nije ni bilo nekaj jako...otvoreno se treba rec...makar u praksi nije uvijek tak....jbg...nema univerzalnog recepta....svak na svoj nacin mora zvleci tačke z dreka....hehehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | e vidis to je pametno, ali ona me mora uhvatit da sam ju varam a nas kaj nema druge, jel cim ti oces pricat i kazes joj kaj te smeta i da je gotovo ona pocne cmizdrit i kako te voli... i onda vise nemas srca da ju odjebes...pa sad sam u vezi 3 i pol godine imamo 22, i kaj je najgore zivimo zajdeno i platio sam stan 2 mjeseca unaprijed ![]() Zadnji Uredio daidza : 10-07-07 u 22:18. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
Bože... A da jednostavno budeš muško i kažeš joj direkt u glavu? Najjednostavnije. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu 3 i pol godine je ništa. 22 godine imate, nemožete bit mlađi ![]() Bolje da joj sad odmah kažeš tipa: "Žao mi je, ali ne vidim više smisla u ovome. Ovo više ne može funkcionirat. Jednostavno sam zasićen. Bolje da odmah prekinemo nego kad budemo u braku sa 3 djece". To bi trebalo upalit i bit ćeš mirne duše. I zajebi stan, to je cijena koju moraš platiti i nemoj čekati ta dva mjeseca nego odmah riješi stvar. Time što ostaješ u vezi s njom ne samo da sebe zajebaješ nego i nju, jer će te eventuano prekinuti. Zato odmah riješi stvar, ovog trena.Zadnji Uredio ice : 10-07-07 u 22:29. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Wamp nije to tako jednostavno jel cure odmah pocnu plakati i pricati kako ti ne vjeruje i da te ne zeli napustiti... a rekao sam joj sto puta da ju sigurno necu zenit i da mislim da ovo sve nema smisla...izgleda da cu ipak morati otici i ne javit se vise... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dugu, kako, prekinut, vezu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:44.

a 

i onda vise nemas srca da ju odjebes...