| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prekinut dugu vezu u Društvo forumu; Pa neka plače, na tebi je da skupiš hrabrost i to pregrmiš, kasnije će valjda shvatit da ti stvarno nije ... |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Pa neka plače, na tebi je da skupiš hrabrost i to pregrmiš, kasnije će valjda shvatit da ti stvarno nije stalo i neće više plakat. Gledaj na to tako da ćeš je oslobodit od loše veze i time joj činiš dobro i daješ šansu da nađe nekog i bude sretna. A ako odugovlačiš oboje ćete biti nesretni. Zadnji Uredio Wamp : 10-07-07 u 22:47. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Nije. Od toga nemožeš pobijeći. Ja od onoga što nemogu pobijeći, riješavam odma. Kad se probudim, napravim krevet odmah, jer ću ga morat napravit prije nego legnem, ili će cijeli dan stat nesređen. Sjedni i popričaj s njom, sada. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako prekinut dugu vezu Nemoj otići i ne javiti se, razgovarajte otvoreno pa ćeš vidjeti šta ona osjeća u svemu tome, najgore se pokupiti ko pizda ili raditi nekakve gluposti samo da te ona ostavi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prekinut dugu vezu slažem se s teicom... neko mora patit kad dođe do prekida... sad kako ćeš ti to njoj reć ovisi o tebi...al ako te stvarno voli bit će joj teško kako god da napraviš... tako šta god da kažeš ne valja ![]() reci šta god oćeš, glavna riječ je prekid, tu nemoj zaboravit, a ostalo šta ti padne na pamet ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 315
![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu da da i ja mislim da je najveci razlog taj da je meni nje zao jel smo ipak dugo zajedno....a drugi mi cak malo stariji ljudi kazu da neka nju imam doma kao dobru curu a s strane da lovim druge komade...ali to je isto u kurcu onda bolje odmah prekinut nego tako u lazi zivjet ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prekinut dugu vezu ma to je sve u banani, imao sam i ja jedan takav prekid, ja sam nju nogirao a bio sam u banani isto ko i ona, znao sam da ne ide više, al opet ti je žao i teško... nije to lako...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
Cura će plakat , cura će ovo , cura će ono ... pa da ne bi plakala ja ću kidnut da je ne gledam. U čemu je toliki problem reći - gotovo. Nisu žene tako lako lomljive , ne brini se. I koji si racku išao s njom živit ako sve to nije imalo smisla? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dugu, kako, prekinut, vezu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

Reci joj sve iskreno,ak je pametna pustit ce te!Bolje za nju i za tebe ak je tako!Pa jos si nadjete srecu,mladi ste!
pusa

- NOVI DOKAZ ISPLATE!