| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prekinut dugu vezu u Društvo forumu; Pa tek vam je 22., čemu se mučiti u vezi ma kako duga bila... Zbog čije dobrobiti? To nije dobrobit ... |
| | #21 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Pa tek vam je 22., čemu se mučiti u vezi ma kako duga bila... Zbog čije dobrobiti? To nije dobrobit za drugoga, to je sažaljenje... a o5 kako drugi ne vidi da je veza loša... to se osjeti. Razgovarajte. Bit će suza, ali kaj, živjeti u nadi da će sve biti po starom zbog par kapi slane vode?
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
veće p*** su neki muškarci... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
ti sam sebi moras biti na 1. mestu, tek onda svi ostali! dakle, misli na svoju srecu i svoju buducnost Citat:
Citat:
![]() u svakom slucaju, sjedni s curom, nakon duge veze zasluzujete oboje iskren razgovor, u njemu ce biti suza, ali vrijeme koliko taj razgovor bude trajao mozes progutati...
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |||
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 315
![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu a jebiga nismo svi takve face da odjebemo osobu s kojom si 3 god sam tak...ako vi to mozete svaka cast...ja sam samo pitao dali je netko imao takav slucaj i kako ga je on rijesio... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
| |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako prekinut dugu vezu pa ja ti govorim iz iskustva... 2x sam odyebana zbog istog razloga... zbog zasicanja s druge strane... i smatram da je iskren razgovor tada jeidno rjesenje. valjda mozes biti iskren prema nekome s kim si toliko u vezi.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu potpuno se slazem. plakat oce, ali pokazi joj da mozete ostat dobri prijatelji i navedi joj neke mane te vase veze i zasto se tako osjecas. tko zna,mozda se i ona tako osjeca
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Kako prekinut dugu vezu dobro je neko rekel...koj kurac si s njom na stanu a nije ti bas neka ljubav bila.....sad jos cendraš zbog placene stanarine.....stari moj ...ti si šonja i papčina ...ona je tebe trebala napucati u šupendaru.....valjda bude ti jednog dana zahvalna kaj joj nogu daješ....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu E ovako, pošto je svima rješenje prekid a to je i logično jer je na kraju najlakše...ostaviti i otići, a po mogućnosti i ružno ostaviti i otići ja se ne bi složila sa svima.Slažem se da se treba pričati i gledati kako će se problem rješiti. Reći otvoreno gdje su mane, što je bilo krivo, što smeta, a što ne. Tražit kompromis i trudit se, da ne kažem žrtvovati (jer smo postali preveliki egoisti za takvo što). Ja nisam za prekid! Zašto? Jer je najlakša moguća opcija. Svako svakome nakon nekog vremena dopizdi, svako nakon nekog vremena misli da "to nije to", da je najbolje da ode i digne ruke od svega. Zato postoji nešto što se zove "stisnuti zube i preći preko toga" ako zaista vidiš na nema nikakvog smisla, da su sve lađe potonule i sve bitke izgubljene onda je fer OPET razgovarati i sve otvoreno reći. E tek tad sam za prekid. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dugu, kako, prekinut, vezu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

veće p*** su neki muškarci...

a
ja se ne bi složila sa svima.