Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prekinut dugu vezu u Društvo forumu; Pa tek vam je 22., čemu se mučiti u vezi ma kako duga bila... Zbog čije dobrobiti? To nije dobrobit ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-07-07, 23:39   #21 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Kako prekinut dugu vezu

Pa tek vam je 22., čemu se mučiti u vezi ma kako duga bila... Zbog čije dobrobiti? To nije dobrobit za drugoga, to je sažaljenje... a o5 kako drugi ne vidi da je veza loša... to se osjeti. Razgovarajte. Bit će suza, ali kaj, živjeti u nadi da će sve biti po starom zbog par kapi slane vode?
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:52   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
A koji bezmudi kukavelj. Iz ovdje priloženih postova u toj vezi p**** si ti.
Cura će plakat , cura će ovo , cura će ono ... pa da ne bi plakala ja ću kidnut da je ne gledam.

U čemu je toliki problem reći - gotovo. Nisu žene tako lako lomljive , ne brini se.

I koji si racku išao s njom živit ako sve to nije imalo smisla?
I nisu. veće p*** su neki muškarci...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:55   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: rudinho Pogledaj Poruke
da da i ja mislim da je najveci razlog taj da je meni nje zao jel smo ipak dugo zajedno....

ti sam sebi moras biti na 1. mestu, tek onda svi ostali! dakle, misli na svoju srecu i svoju buducnost

Citat:
a drugi mi cak malo stariji ljudi kazu da neka nju imam doma kao dobru curu a s strane da lovim druge komade...
a cuj.. jos si mlad.. stignes ih jos imati cijelo brdo... pa tako naici i na onu "pravu" koja je bolja od ove... tj. koja ce u tebi buditi neke druge osjecaje. nemoj misliti da je sve sto ti netko drugi kaze ispravno... pa cak i ako je taj stariji od tebe.. ne mora biti.. uvijek napravi onako kako ti mislis da je ispravno, jer cak i da fulas... bar ti nece biti zao sto si probao..
Citat:
ali to je isto u kurcu onda bolje odmah prekinut nego tako u lazi zivjet
slazem se

u svakom slucaju, sjedni s curom, nakon duge veze zasluzujete oboje iskren razgovor, u njemu ce biti suza, ali vrijeme koliko taj razgovor bude trajao mozes progutati...
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:56   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 315
rudinho se izdvaja iz mase

a jebiga nismo svi takve face da odjebemo osobu s kojom si 3 god sam tak...ako vi to mozete svaka cast...ja sam samo pitao dali je netko imao takav slucaj i kako ga je on rijesio...
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:58   #25 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 24
Poruka: 1,132
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa tek vam je 22., čemu se mučiti u vezi ma kako duga bila... Zbog čije dobrobiti? To nije dobrobit za drugoga, to je sažaljenje... a o5 kako drugi ne vidi da je veza loša... to se osjeti. Razgovarajte. Bit će suza, ali kaj, živjeti u nadi da će sve biti po starom zbog par kapi slane vode?
Slažem se... i meni je 22... ali bi ja to odma riješija... neman ja vrimena za odugovlačenja
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:58   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: rudinho Pogledaj Poruke
a jebiga nismo svi takve face da odjebemo osobu s kojom si 3 god sam tak...ako vi to mozete svaka cast...ja sam samo pitao dali je netko imao takav slucaj i kako ga je on rijesio...
pa ja ti govorim iz iskustva... 2x sam odyebana zbog istog razloga... zbog zasicanja s druge strane... i smatram da je iskren razgovor tada jeidno rjesenje. valjda mozes biti iskren prema nekome s kim si toliko u vezi.
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 00:31   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
pa ja ti govorim iz iskustva... 2x sam odyebana zbog istog razloga... zbog zasicanja s druge strane... i smatram da je iskren razgovor tada jeidno rjesenje. valjda mozes biti iskren prema nekome s kim si toliko u vezi.
potpuno se slazem. plakat oce, ali pokazi joj da mozete ostat dobri prijatelji i navedi joj neke mane te vase veze i zasto se tako osjecas. tko zna,mozda se i ona tako osjeca
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 18:47   #28 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

dobro je neko rekel...koj kurac si s njom na stanu a nije ti bas neka ljubav bila.....sad jos cendraš zbog placene stanarine.....stari moj ...ti si šonja i papčina ...ona je tebe trebala napucati u šupendaru.....valjda bude ti jednog dana zahvalna kaj joj nogu daješ....
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 20:15   #29 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

E ovako, pošto je svima rješenje prekid a to je i logično jer je na kraju najlakše...ostaviti i otići, a po mogućnosti i ružno ostaviti i otići ja se ne bi složila sa svima.

Slažem se da se treba pričati i gledati kako će se problem rješiti. Reći otvoreno gdje su mane, što je bilo krivo, što smeta, a što ne. Tražit kompromis i trudit se, da ne kažem žrtvovati (jer smo postali preveliki egoisti za takvo što). Ja nisam za prekid! Zašto? Jer je najlakša moguća opcija.
Svako svakome nakon nekog vremena dopizdi, svako nakon nekog vremena misli da "to nije to", da je najbolje da ode i digne ruke od svega. Zato postoji nešto što se zove "stisnuti zube i preći preko toga" ako zaista vidiš na nema nikakvog smisla, da su sve lađe potonule i sve bitke izgubljene onda je fer OPET razgovarati i sve otvoreno reći. E tek tad sam za prekid.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 21:10   #30 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

I ja isto mislim tako nekako, ali što ako nema više ljubavi? Onda tu ne pomaže nikakav razgovor.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dugu, kako, prekinut, vezu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114