| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prekinut dugu vezu u Društvo forumu; Kad neka cura započne vezu s tebom (nije brak) ona zna ili mora znati da se ta veza može ... |
| | #31 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Kad neka cura započne vezu s tebom (nije brak) ona zna ili mora znati da se ta veza može prekinuti, tako isto i ti. To je, recimo rizik, koji se prihvaća. Moraš joj reći da nisi zadovoljan ovom vezom i da želiš prekinuti. U tome nema grijeha. Ako si se pošteno i iskreno odnosio sve ove 3 godine prema njoj, onda si bio dobar i imaš potpuno pravo na raskid veze. Ono na što ona nije pristala dok je ušla u vezu s tebom je da je ne varaš i ne iskorištavaš. Ako si je varao i/ili iskorištavao onda si joj potratio 3 godine života i, ne želim vrijeđati nikoga, kurvin sin i zaslužuješ najgore. Ako ne, onda prekini vezu, vjerojatno će biti povrijeđena ali nema razloga zašto te mrziti jer je činjenica da neke veze nakon nekog vremena ne funkcioniraju. Prekini vezu, bez grijeha si i nemaš se ćega sramiti. Ako tko misli suprotno onda on vjerojatno ne razmišlja pravilno. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Ljubav, ljubav, ljubav... ljubav ne nestaje preko noći, kao ni što ne dolazi preko noć. Znači ako si nekoga volio (ovo je moje mišljenje i možda sam potpuno u krivu) trebalo se nešto desiti što je trajno utjecalo na tvoje mišljenje o toj osobi i naravno postepeno ta je ljubav nestajala. Mislim da je greška napravljena u tome što se o tom nekom događaju jednostavno ne priča, zataškava i baca pod tepih. Nemam univerzalni recep za sve, ali mislim da nakon nekog vremena na prvo mjesto treba doći poštovanje (ovo vrijedi za brak), ljubav se stječe i gradi. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
| |
| | |
| | #36 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,651
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Meni se nesviđa ideja o zajedničkom životu. Nemojte me krivo shvatit, ok je to, ali ako i kad si siguran da sa tom osobom zaista želiš zajedno živjet, sa ili bez papira. Ljubav? Ljubav je uvijek tu (strast ponekada nestaje), nisi nekoga bez razloga počeo voljeti i nemože nestati preko noći...razgovor sve rješava, ako veza neide, opet je razgovor tu pa vodio on prekidu ili ne, opet će sve riješit.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
)Meni doduše nije jasno koji je vrag išao s njom živjeti i planirati budućnost ako je tako mislio? Igraš otvorenih karata, nema tu- radit ću jedno mislit ću drugo. Ja razumjem da je mlad, treba se još "zajebavati", steći iskustvo, odlučiti kaj je za njega prihvatljivo, kaj ne... bla, bla, bla... ALI onda treba biti i dovoljno hrabar, stisnuti i reći kaj ga muči i biti "muško" (kaj god to da značilo, ali to "muško" se može odnositi i na žensku osobu ) i onda to reći. Ovdje kao da hoće jare i pare, ovce i novce... ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,345
Nezrelost i sklonost mijenjanju mišljenja. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Kako prekinut dugu vezu evo malo vijesti iz mog šora, kako prekinuti dugu vezu??? Zbog ljubomore ubio suprugu u pogonu TVIN-a i nazvao policiju Piše: P. Žarković, D. Miljuš VIROVITICA - Robert Jurčević (39) sinoć je oko 20 sati hicima iz pištolja ubio svoju 33-godišnju suprugu Danijelu u proizvodnom pogonu TVIN-a, virovitičke industrije namještaja. Nakon što je s više hitaca usmrtio suprugu, dvaput je pucao i u Zlatka Kiralja (39), koji je s ozljedama opasnima po život nakon prve pomoći u virovitičkoj Općoj bolnici prevezen u Zagreb. U trenutku zločina, kojem je prema prvim rezultatima istrage povod bila ljubomora, Robert se Opel Kadetom udaljio prema Slatini. Odmah nakon zločina nazvao je policiju i rekao što je počinio te su policajci brzo intervenirali, uhitili su ga dva kilometra od mjesta zločina i svladali. Nije pružao otpor. Iako na ulazu u tvornicu postoji čuvarska služba, Jurčević je, čini se, uspio mimo glavne porte ući u krug tvornice u kojoj je u tom trenutku radila druga smjena. Očevid na mjestu događaja obavila je Dijana Barbarić, istražna sutkinja bjelovarskog Županijskog suda. Počinitelj bi danas trebao biti priveden. dakle ako želite prekinuti dugu vezu , nabavite ljubavnika i čekajte da vas muž ubije, ili nabavite ljubavnicu i čekajte da vas njen muž ubije.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 316
![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu bok, ovako poceli smo zivjeti zajedno jel smo u tom trenutku mislili da je ok, i bilo je i zbog financijskih razloga, ja dakle zivim od 18.god sam jel me je stari moze se reci poslao na cestu da vidim kako je to zivjeti bez roditelja...a ona je dobila posao u zg, a inace je iz samobora i eto zato smo zajedno u stanu... a vas par koji mislite da sam ja pickica jel ovako razmisljam i pokusam nekak rijesit stvar sto lakse i samo pitam za vas misljena, e ko vas jebe, vi valjda niste ni bili u vezi koja dugo traje... neki od vas su stvarno pomogli i malo sad drugacije gledam na sve...a sta ce biti neznam, danas je predlozila da ce se totalno promjenit i napravit kaj god treba da ostanemo skupa...ali mislim da ni to nije rijesenje...ali ipak hvala svima...a ono s puskom je ipak malo pretjerano ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dugu, kako, prekinut, vezu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

pusa
)
) i onda to reći. Ovdje kao da hoće jare i pare, ovce i novce...