| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prekinut dugu vezu u Društvo forumu; Manjak strasti u dugoj vezi je potpuno normalna stvar.. ali može se vratit itekako. Problem nastaje onda kad te ... |
| | #51 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Manjak strasti u dugoj vezi je potpuno normalna stvar.. ali može se vratit itekako. Problem nastaje onda kad te osoba s kojom si u vezi fizički više nimalo ne privlači i ostavlja te hladnim. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu ne mora bit. zapravo ovisi od para do para. ali valjda su vec rjesili stvar....
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-07-07
Poruka: 14
![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
![]() | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu Citat:
Ali ja jučer, ne bi vjerovali, prekinula s dečkom. Zna on sve to već odavno, puno smo pričali o tome. Ali i ti naši prekidi nisu tako rijetki iako mislim da je ovaj put malo čvršći. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-10-07 Godina: 23
Poruka: 87
![]() | Re: Kako prekinut dugu vezu ma kakvo varanje..nemoj to uraditi...bolje kazati istinu da nije to..to..vise.. nego varat ma nee...ja sam u istoj situaciji..imam osjecaj da nista neosjecam prema njemu..kada kazem frendicama ocu ga ostavit nemogu vis..one..kazu ne ketyy jesi luda imas decka svaka cura biga zelila em je zgodan.pametan.. ja mu kazem da bi bilo najbolje da rskinemo..on pocne plakat da me voli..da ce umrijet bez mene..da ce mi dat vremena ...da ostanemo zivjeti..skupa kada dode s posla da me samo gleda...i meni ga zao ostaviti..a zivimo skupa.vec.4 god..i zivimoo jakoo dalekoo..on je rodom hrvatska...a ja bosna...o boze sta da radimm |
| | |
![]() |
| Tagovi: dugu, kako, prekinut, vezu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.