| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prekinuti s curom....! u Društvo forumu; Kako prekinuti s curom...usponi i padovi.....kako ste to napravili........ |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prekinuti s curom....! Reci joj da joj je frendica bolja u krevetu.....i ostaviti će ona tebe!!! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Kako prekinuti s curom....! E zbog ovakvih odgovora, pitanje bi trebalo preformulirati u: "Kako prekrinuti sa curom i ostati i dalje u dobrim odnosima", jer nije problem/cilj nekog šutnuti/zajeb.../otpiliti... Kako prekinuti nešto što se za tebe dobro ne razvija, a da ne povrijediš drugu stranu... ako ti je stalo do toga da s njom/njim ostaneš dobar... meni je do sada u većini slučajeva uspjevalo, ako sam ja bio taj koji ostavlja... a samo sa jednom nisam ostao u dobrim odnosima nakon što me je "šutnula" i to zato što ona nije htjela... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako prekinuti s curom....! dugim mirnim razgovorom na mirnom i tihom mjestu, razjasniti sve stvari, biti najiskreniji sto mozes biti i pripremiti se na to da nece biti ni malo lako... sto prekinuti, sto poslije biti prijatelj... ne vjerujem u prijateljstvao odmah nakon prekida... tu su jos uvijek osjecaji i barem jedna strana jos uvijek pati... tek kad se osjecaji stvarno smire, onda se moze razmisljati o prijateljstvu...
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prekinuti s curom....! tako je treba to razjasnit lijepo na miru gdje nema nikoga,da nitko ne smeta, gdje je tisina,i onda iskreno joj sve reci..al ono sve najiskrenije sto mozes..sad kako ce ona to prihvatiti to treba tek vidjeti hoce li te zamrziti do kraja i vise se necete cuti ili ce ti reci oko cijenim iskrenost ovo ono pa si mozemo ostati prijatelji ali to ce znacit najvjerojatnije da naravno ima jos osjecaja prema tebi,za razliku u ovom prvom slucaju iako to moze biti samo trenutna reakcija onako u ljutnji i svemu
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, kako, prekinuti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.