| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Šta si mu išla uopće govorit, ako si se napila i nije ti ništa ... |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. ![]() S ovime se ne mogu složit !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. Šta si ga onda varala ako ti je stalo do njegovih osjećaja? ![]() Izigrala si njegovo povjerenje i ako ti i oprosti nikada ti neće vjerovati, a to će ti onda biti jako napora veza. Kao što ti je Milan rekao, uči iz svojih grešaka... |
| |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. [quote=vatra;273381]Šta si ga onda varala ako ti je stalo do njegovih osjećaja? ![]() pa upravo san rekla, privarila san ga jer je pice upravljalo mojim razumom, to trijezna ili malo pijana nikad ne bi napravila...znam da san pogrijesila i kajen se ali od vas sam molila za savjet ili za nekakvu pomoc jer ga zelin nazad
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| |
| | #15 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. Gle, te priče "piće mi pomutilo mozak" su šuplja rupa! Prevarila si ga, rekla si mu, žao ti je... i kaj sad! Mjesec dana ste skupa, jako bitno! Znaš zašto? Zato kaj je to baš vrijeme kad priča zapeo mi jezik u ustima drugoga u želji duge veze sa drugom osobom čiji jezik nije ukazuje na problem da baš i nisi sigurna... tako da, piće koje muti mozak u tom periodu, ma hajd' molim te!
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. Citat:
ma i treba mi da mi sve ovo govorite, priznajem zasluzila san
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. | |
| |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. ne izvlaci se na alkohol.. on nije razlog niti izgovor ne samo za ovo nego za bilo sto drugo! druga stvar.. veza od mjesec dana? to niti niej VEZA, to je POCETAK. a takvih i jos ljepsih, boljih pocetaka ces imat jos milijun... pretpostavljam da si poprilicno mlada tako da kreni dalje. treca stvar... stari ljudi vele.. pamet u glavu... ta izreka nije izmisljena bzvz... a vidim da bi tebi i te kako koristila da ju poslusas.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| |
![]() |
| Tagovi: kako, kojeg, momka, stalo, vratit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

Reci mu da ga voliš najviše na svijetu i sve će biti super!