| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. u Društvo forumu; Sahasa, ni ne tražim da se itko slaže sa mnom, ali nabroji mi koliko ih znaš da su ... |
| | #21 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. Sahasa, ni ne tražim da se itko slaže sa mnom, ali nabroji mi koliko ih znaš da su u mladosti prevarili svoju curu u prvih mjesec dana veze i priznali joj to? I Crnka, mislim da ti je ovo što si otvorila ovakvu temu bila loša ideja ![]() Jer, kao što vidiš.. samo si dala priliku ljudima da moraliziraju, i nekom sole pamet. Ne, ne trebaš se opravdavat, niti si napravila nešto što ama baš nitko nije napravio, niti ćeš ići u pakao...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. .... krasno, sad cete svi vi imat krivo misljenje o meni ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. nitko nema krivo misljenje o tebi, imas pravo pogrijesiti, ali nemoras sad trcati za tim deckom kao da je jedini. shvati da te on vise ne zeli (bi li ti bila s njim da ste u obrnutim ulogama) i aymo dalje.. samo gresku ne ponavljaj vise. valjda ti je ovo bila lekcija ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. itekakva lekcija...ali sad kad bolje razmislim, mozda san napravila to jer me strah ponovo ic u dugu vezu a toga nisan ni bila svjesna...mozda je to sve zbog momka s kojim sam bila godinu i pol dana..ajme sad vise nista neznam
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 298
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. ma daj shelby i wamp nemoj te joj lagat i tješit je, naravno da će svi sad imat loše mišljenje o njoj, gotovo joj je sad označena je do kraja života nema više nazad kad zajašeš konja na magistrali.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. pa to je istina...ali ne volim da me ljudi gledaju krivim ocima samo na temelju te jedne stvari...i hvala za ono gore sta si napisala, jer ljudi znaju samo sudit, a ja san trazila samo savjet, ali nije vise ni bitno
| |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. Pa najbolje da sad fino legnes u krevet i jako dobro razmislis o svemu tome, zasto si bila sa njim jel ga volis i sve to i sigurno ces doc do zakljucka.
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| |
![]() |
| Tagovi: kako, kojeg, momka, stalo, vratit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.

.... krasno, sad cete svi vi imat krivo misljenje o meni