| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: crnka_8 ma zasto? znaci je?... |
| | #32 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| |
| | #33 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. Citat:
![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. ma nije, nego mi nije jasno odakle sad to?
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| |
| | #35 (permalink) |
| Banned | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. neću čitat sve postove ... nedavno si prekinula dugu vezu ... još uvijek se tražiš ... napravila si nekaj normalno .. jer u osnovni i taj kojeg si prevarila je samo "rebound" od stare veze ... i ova "veza" i ta "prevara" je isti kurac ... oporavak od onog kaj je bilo .... niš više, niš manje .... nekaj normalno .. to svi rade, samo kaj su sad našli nekog da mu popuju .... bah |
| |
| | #36 (permalink) | |
| Banned | Re: Kako vratit momka do kojeg mi je stalo???.. Citat:
ko oće moralizirat, nek si pokrene temu. cura se povjerila i nije zaslužila da ju se napada .... za razliku od mnogih, iskrena je i ne skriva se ... | |
| |
![]() |
| Tagovi: kako, kojeg, momka, stalo, vratit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.