| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako vratiti bivšeg? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: visio Ali prvo čekaj da završi Euro!! , jer bi mogla dobit odjeb , a mozda i ne ... |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? , jer bi mogla dobit odjeb , a mozda i ne legni se ispred televizora skini se gola i zaljevaj cjelo vrijeme sa pivom i eto ti rjesenja ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zemlja čuda Godina: 26
Poruka: 66
![]() | Re: kako vratiti bivšeg? uvijek se isplati boriti za ono što zeliš bez obzira na sve ![]() ![]()
__________________ "griješila sam mnogo, sad mi je zao što nisam više i luđe, jer kad umrem samo grijesi bit će moji a sve ostalo tuđe!! |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: kako vratiti bivšeg? Citat:
nego kontaš ona je bila s njim i on je bio s drugom i sad je s njom,osobno ja tako ne bi mogla,jel bi mislila da to nije to čim je on odma našo zamijeno... kontaš me? ja smatram da lik ako odma nađe drugu da me nije ni volio i da bi bio s svakom...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,371
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, vratiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.

, jer bi mogla dobit odjeb 

i najbolji