| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako vratiti bivšeg? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: visio I napucao te jer si posesivna i ljubomorna, i želiš ga samo za sebe... Ako je ... |
| | #102 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kako vratiti bivšeg? Citat:
jbg.. zbog dobrog sexa? ![]() ![]() valjda zbog nekakvih osjecaja koji nikako da se ugase ili su se tek probudili ili su mozda te 2 osobe prestale bit toliko djetinjasti ko sto su bili prije prekida.. boo.. ni ja sama ne znam, al mogu rec da mi je sad bolje nego ikad ![]() u principu nisam ni ja za to ozivljavanje necega sto je prestalo.. pogotovo ako su razlozi bili prijevara, laz, debilizam.. ne znam.. ugl. medjusobno ranjivanje na koje kakve nacine.. meljem bzvz ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. Zadnji Uredio shelby-eleanor : 13-06-08 u 13:18. | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-08
Poruka: 30
![]() | Re: kako vratiti bivšeg? ako ne možeš mirnim i normalnim putem, predloži mu da te može nazvat kad god treba i da ćeš doć u njegovu sobu ili stan i radit sve što treba da opet budete bliski, ali naravno bez obveze, a s vremenom ćeš mu možda prirast srcu i možda se opet rodi stara vatra u biti, nije me uopće briga za tebe al neka se čovjek barem dobro zabavi ![]() |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako vratiti bivšeg? Bjez od bivseg, trazi novog, znam da ti je tesko to sad prihvatit ali zapamti: Kad si prvi put sa jednom deckom, ljepo ti je, prekrasno ti je sve 5... prekinete, i opet budete zajedno, vjeruj mi da ti nece NIKAD biti tako dobro i ljepo kao sto je bilo prvi put. Uvjerio sam se u to nekoliko puta ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 292
![]() | Re: kako vratiti bivšeg? zajebano u svakom slucaju cuj,preporucam ti ono sta je najteze a to je da mu otvoreno sve reces kako je izgubit neces definitivno nista a dobit mozes puno drzin ti fige |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, vratiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

ni blizu...