Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako vratiti bivšeg? u Društvo forumu; citajuci tvoje postove zakljucujem da ti stalno vodis neku teoriju da je on s tom curom skoro pa ne svojom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 18:27   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Godina: 21
Poruka: 172
emma86 se izdvaja iz mase
Re: kako vratiti bivšeg?

citajuci tvoje postove zakljucujem da ti stalno vodis neku teoriju da je on s tom curom skoro pa ne svojom voljom tj.kao da ga ona na sve prisiljava, ali jesi se ti kad zapitala da mozda on tu curu voli pa ti se zato ne zeli javit a ne zato sta mu ona neda...situacija je zajebana, jer znam kako je to kad ne prebolis bivseg, ali po meni je strasno glupo pozvat ga na kavu ako je on u vezi...
emma86 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:32   #32 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 6,482
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Iskreno mislim da je najbolje da ga pustis na miru, kad to malo poslozis onda ces biti zrela za preboliti ga, potrudi se da iz sveg ovog izvuces pouku i naucis nesto novo tako da bi se mogla upustit u novu vezu al bez gresaka jer iskreno potrebno je proc kroz neku malo duzu vezu da ti se stvari posloze i da naucis kako se postaviti i ponasat od pocetka veze, sretno s preboljevanjem, iako mislis sad da je nemoguce vidio sam i gorih slucajeva pa su sad ok... uzivaj u samoci i iskoristi ju da se izivis, jos jednom sretno.
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 20:49   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

pročitala sam skoro pa sve postove...neznam,ja ti neću savjetovati da ga ostaviš na miru i sve zaboraviš....
ako ga toliko voliš ne odustaj,pokušaj sve da ga vratiš,probaj se naći s njim,razgovarati...ukebaj ga dok mu cure nema...tek kad iz njegovih usta čuješ da više ne razmišlja o tebi,da voli svoju curu,da ne želi imati ništa sa tobom...e onda digni ruke od njega i kreni dalje,a do tada
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 17:12   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-03-07
Godina: 20
Poruka: 23
vjetar se izdvaja iz mase

jel si rijesila to? jel te opet sevi?
vjetar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 21:26   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: loona Pogledaj Poruke
pa očito da se nismo čuli kad mu sadašnja brani svaki kontakt samnom,a i inače je jako pažljiv tako da ne bi samo tako curi iza leđa išao.
Draga, ja bila ostavljena radi razloga zbog kojeg si ti njega. Ne mogu bit sigurna, ali mislim da je i njemu danas žao kao i tebi. Imam momka kao i tvoj bivši sada curu. I sad, ja ne bih imala ništa protiv toga npr. da me bivši zove na kavu i da mi kaže što mu je na duši, pa i ti napravi isto, jer izgleda da nemaš šta izgubit. Najgore je kad se misliš šta on misli. Tko pita, ne skita!
Jedina razlika između mene i tvog bivšeg: moj momak zna sve o mom bivšem i nikad mi ne bi zabranio kontakt s njim. Zbog toga je samo dobio extra bodove od mene.
A ti svom bivšem reci da je bitno to o čemu ćete pričati, pa nek utekne malo svojoj curi, ništa joj se neće dogodit. Al ako te izvijesti da ne bu išlo, kao što bih ja sad izvijestila da mi bivši tako nešto kaže - pusti! Nemoj drugima dirati sretnu vezu! Nikad! Preboljet ćeš ga. Možda će u tebi uvijek tinjati nešto, zato jer ti je veza ostala nedovršena i prekinuli ste zbog glupog razloga, ali preboljet ćeš ga.
Naravno, forumaši bi ipak radije da ubrzo vidimo post da si ga vratila...
Good luck!

Zadnji Uredio bruna-13 : 06-04-08 u 21:30.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 23:18   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma kakvo vracanje...mora malo ravnoteze biti...

ak dosad nisi razgovarala s njim il ga bar nagnala da razmisli o sastanku da si pojasnite stvari, onda jako tesko da ces ga povrh svega i vratit....a sadasnja cura mu je ocito dosta nesigurna i nezrela inace ne bi imala nista protiv...dapace, tjerala bi ga i sama da rijesi to izmedu vas da joj se posle moze potpuno posvetiti bez ikakvih repova iz proslosti...

probaj jos malo navaljivat...onak...mic po mic...pa bus vidla jel ima rezultata il nema...ak ti odreze da mu cura brani ikakav kontakt i da te ne zeli vise cut jer mu s njom radis probleme, onda sestro mila fakat pusti...je da bu tebi u glavi nerijeseno al cuj...vecinom u zivotu je tak da neke stvari ostanu misterijom...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 00:34   #37 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Daj ostavi dečka i njegov život na miru, mogla bi ta cura popizditi pa ćeš dobiti po mrduši
Ni lijepo dirati tuđe dečke, ti si svoje propustila, gotovo, fajront, bilo pa prošlo, doviđenja.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 00:53   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

eto da mama sad nije napisala ovo, ja bih ti to napisao...

produži dalje, naći ćeš nekog, a njega pusti nek je sretan
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 15:37   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Poruka: 172
emma86 se izdvaja iz mase

a neka pokusa, da se tocno uvjeri, ali ja imam neki osjecaj da nece to dobro zavrsit, lik ima curu, s njom je i vrlo vjerojatno mu je ok
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 16:22   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Mislim da mu cura ipak nema pravo braniti kontakt s nekim, znači da nema povjerenja u njega ili da je posesivna. A svak ima pravo borit se za svoju sreću na pošten način. A ja u jednoj kavici ne vidim ništa loše...Još samo da nam se javi osoba zbog koje sve ovo pišemo...Ima novosti
Odgovor
Tagovi: bivs i, vratiti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108