| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako vratiti bivšeg? u Društvo forumu; I, btw, nemoj više ludovat s ekipom nauštrb tipa, uči na greškama! Sad pitaj njega da ide ... |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako vratiti bivšeg? ![]() ![]() ![]() Ne ubijaj ženu odma u pojam, pusti prvo da budu skupa, a onda će on vidit jel se ona opametila. I ne bi valjda ostavija sadašnju curu s ciljem da looni nabija nešto na nos ![]() ![]() , nadam se da neće bit toliko glup. Ljudi čine greške, ona je napravila veliku, ako će joj se vratit, nek joj oprosti i nek to više ne spominje, osim ako se ne ponovi. Pa i u vezi se rade greške, al kad oprostiš nešto, najgore je partneru stalno to nabijat na nos i držat se na nekoj višoj razini, jer to vodi samo u propast.
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 09-04-08 u 10:24. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? Ne ubijam ju u pojam, to je samo logican slijed. I da u vezi se rade greške, ali U VEZI. Ona je njega ostavila jer joj je valjda bilo dosadno? Ne kužim frajera koji se vraca takvoj curi, ocito je mazohist pa voli biti ostavljen. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako vratiti bivšeg? Ili je još uvijek voli ![]() ![]() ![]() U glavi ga nije napustila misao da bi mu s njom možda bilo super kad bi se ona promijenila ![]() ![]() ![]() Ljudi se mijenjaju, rekla sam već da sam ja bila ostavljena zbog istog razloga, jer se njemu tulumarilo i bila sam mu preozbiljna. Sad, pitanje je bi li ja to oprostila da želi natrag... a ovaj dotični o kojem pričamo možda i hoće. Sad, oće li se prevarit, vrime će pokazat
__________________ |
| | |
| | #57 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? On ili je lud od ljubavi za tobom, ili su mu vrane popile mozak...U svakom slucaju, drago mi je da si happy! ![]() Good luck!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? a sretno ti bilo, a kad nam dodjes za 2 mjeseca kako je gotovo onda cemo ti opet davat glupe savjete kaj dalje, ma sretno!!! ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, vratiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.

Grijesiti je ljudski ...