| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako vratiti bivšeg? u Društvo forumu; i ja mislim..no sto je bilo..bilo je...... |
| | #62 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? Citat:
![]() Ili si ti savršenstvo i san snova, ili je on jednostavno bedak (bit će da je ovo drugo) ![]() U svakom slučaju sretno, a njegovu curu pošalji meni, da sirota bar ima rame za plakanje... Otići ćemo na kolače i cugu, a možda joj dam ideju kako da ona tebi uzme dečka ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 51
![]() | Re: kako vratiti bivšeg? znam kao ti je--sigurno to sve iam svoje razloge--nije bzvz s nekom 2,imo sam i ja takvu situaciju ali ja sam bio đubre svaki put kad me je pokusala vratiti ja sam ju odjebavo,e sad kad ja nju zelim vratiti ona mene odjebava---iako se volimo i sve--to je ljubav cudna ali sugava |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 735
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? nećeš ga vratiti. malo se zamisli nad sobom. želiš ponovo tako pogriješiti? ubuduće ćeš paziti na svoje postupke. sretno.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? Svatko je zamjenjiv ![]() Uvijek spreman na pomoć ![]() Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, vratiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:14.