| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako vratiti bivšeg? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: loona dragi moji forumaši, o ovoj temi se već pisalo,znam, al ak mi može ... |
| | #81 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: kako vratiti bivšeg? Citat:
ako si ga jednom imala i nisi ga znala cijenit,onda sad ostavi čovjeka da uživa s novom curom,a ti ćeš valjda već nać nekog dečka s kojim će ti bit dobro. nemoj mu se petljat u vezu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? neukrotiva potpisujem svaku rijec rep+ ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-08
Poruka: 16
![]() | Re: kako vratiti bivšeg? vidim da nisi pročitala, jer da jesi znala bi da smo opet skupa i jako nam je lijepo... ne mogu reći da nije bilo trzavica oko onoga što je bilo i što nije,ali smo se dogovorili da stvari iz naftalina nećemo vaditi jer činjenica je da se volimo i da nismo sretni jedno bez drugoga. što je bilo-bilo je,ali ako smo oboje presretni zbog toga što smo opet skupa ne znam u čemu je problem. svaka veza ima uspone i padove, mi smo bili prebalavi da bi se suočili sa životom, sve nam je došlo odjednom a onda se desilo i to da smo izgubili kontakt zbog ljubomorne cure koja je očito predosjećala što bi se moglo desiti,ali eto, jedan glupi dan, jedna spontana kava, 2 normalnih ljudi i evo nas opet zajedno,sretniji nego ikada. znam da će neki ovo osuđivati,ali ne znači da ako ljudi prekinu da su bili jako zli jedan prema drugome, jednostavno možda nije bilo njihovo vrijeme. mi vjerujemo u nas i očito da velike ljubavi ne umiru. žao mi je što su neki ovdje očito imali loših (ili nikakvih) iskustava ali ne treba gubiti nadu i otpisati nekoga samo tako. želim vam svima puno ljubavi i sreće kao što smo mi imali |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako vratiti bivšeg? Citat:
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: kako vratiti bivšeg? Citat:
drago mi je ako ste se pomirili,ali me zanima kako ti gledaš na to što je on bio s drugom? ipak je s tobom prekinio i odma kod druge otišao..jel te to ne jebe?mene bi toi te kako jebalo. pa da nisam pročitala... odgovorila sam na tvoj prvi post jel meni je bzvz ako npr budeš s nekim dečkom i sad taj dečko ima novu curu i super mu je u vezi a ti ga i dalje ganjaš,zivkaš,kmečiš mu.... to isto sad ko da ja zovem svog bivšeg ili npr od dečka bivša da njega zove ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako vratiti bivšeg? neukrotiva.. ako su prekinuli? ne kuzim u cemu je problem?? nece ostat dozivotno vezan za bivsu curu samo zato jer je bio s njom.. ne kuzim te.. decko i ja smo 2x prekinuli.. kako i ne bi, ja sam imala 17, a nit on nije bio bas najozbiljniji.. i fala qurtzu da smo bili s drugima.. pa necem u samostan otic.. i kako gledam na to? nis posebno.. nit mi padne na pamet.. zas bi se zivcirala s necim sto nema veze samnom?
__________________ |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-08
Poruka: 16
![]() | Re: kako vratiti bivšeg? pa kako? lijepo...shvatiš to kao nešto što vam je u biti pomoglo da shvatite da ste jedno za drugo..zaboraviš da je ikada postojalo i znaš da nije ništa značilo jer si ti jedina osoba koja mu je zaista bila u srcu. pa nije da smo bili u braku s 3 djece pa da je jebavao po okolo... to ti je ono što razlikuje formiranu odraslu odosbu od teenagera i adolescenta... nije sve crno ili bijelo...to je život |
| | |
| | #89 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? loona moram se slozit s tobom u ovom zadnjem postu, to znaci da ste odrasle osobe i da shvacate neke stvari i da ste presli pubertet kad jedan drugome nabijate kaj je ko rekao i rapravio, rekla-kazala, nema smisla, ako mozete bit sretni i zadovoljni i tako jos dugo dugo godina, sretno vam bilo i nemojte se svadjat , odrastite do kraja i imajte ljubav kako spada i drzite do nje ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, vratiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

rep+