| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakve ste zavodnice?????? u Društvo forumu; Kakva si zavodnica by Slavko Novak... |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve ste zavodnice?????? ti imaš zavidnu sposobnost zavođenja. Sigurna si u sebe, u svoj izgled i svoje ideje, obdarena si smislom za humor, i uistinu prava zavodnica. Vžno ti je kakav dojam ostavljaš na ljude koje susrečeš, otvorena si i simpatična. Imaš velik broj prijatelja i poznanika koji ti se dive. Voliš otvoreni razgovor, lijepe stvari i slobodu. Nisi gruba ni ljubomorna, ne zavidiš drugima i prijatelji te uistinu vole. Šarmantna si i nježna, poštuješ druge. Ti jednostavno imaš prirodnu sposobnost zavođenja. Ostani takva, nemoj se uobraziti. lol... ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve ste zavodnice?????? Isto kao i little_devil. Svima isto ispadne... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve ste zavodnice?????? Ja sam dobila ovo: ti si prikrivena zavodnica. Tiha si, povučena, sigurna, no osjteljiva, nježna i povjerljiva, tvoja je moč zavođenja vrlo suptilna, ali i vrlo djelotvorna. Mala si lukavica koja igra na kartu suosjećanja, nedužnosti i povjerljivosti. Šarma ti ne nedostaja, dakle uspjeh ti je zajamčen. Ali, u nepredviđenim situacijama, kad nemaš vremena pripremati se lako se, zbuniš i pobrkaš lončiće. Obeshrabiš se, pocrveniš, izgubiš samopouzdanje... Ništa strašno, to je ljudski, događa se svima. Nemoj se brinuti jer si šarmantna, pomoći če ti još samo malo samopouzdanja. a ovo za pocrveniš je živa istina. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,652
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve ste zavodnice?????? Citat:
ajd' dobro! Ako Slavko tako kaže...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakve, ste, zavodnice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:44.

pusa