Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakve ste zavodnice?????? u Društvo forumu; Kakva si zavodnica by Slavko Novak...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-07, 00:01   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,361
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Kakve ste zavodnice??????

Kakva si zavodnica by Slavko Novak
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 00:12   #2 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,129
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Kakve ste zavodnice??????

gdje je ovdje mali vrag....osvaja bonus za kurčevitost....ovaj ga u testu nije uvrstio.....
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 00:14   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Poruka: 2,361
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Re: Kakve ste zavodnice??????

je eli
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 00:28   #4 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

ti imaš zavidnu sposobnost zavođenja. Sigurna si u sebe, u svoj izgled i svoje ideje, obdarena si smislom za humor, i uistinu prava zavodnica. Vžno ti je kakav dojam ostavljaš na ljude koje susrečeš, otvorena si i simpatična. Imaš velik broj prijatelja i poznanika koji ti se dive. Voliš otvoreni razgovor, lijepe stvari i slobodu. Nisi gruba ni ljubomorna, ne zavidiš drugima i prijatelji te uistinu vole. Šarmantna si i nježna, poštuješ druge. Ti jednostavno imaš prirodnu sposobnost zavođenja. Ostani takva, nemoj se uobraziti.

lol...
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 00:29   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,129
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Kakve ste zavodnice??????

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
[i] Ostani takva, nemoj se uobraziti.
upsssss.....
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 00:32   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

ma, sve je sroljkanje!
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 02:08   #7 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,296
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Isto kao i little_devil. Svima isto ispadne...
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 08:59   #8 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam dobila ovo:

ti si prikrivena zavodnica. Tiha si, povučena, sigurna, no osjteljiva, nježna i povjerljiva, tvoja je moč zavođenja vrlo suptilna, ali i vrlo djelotvorna. Mala si lukavica koja igra na kartu suosjećanja, nedužnosti i povjerljivosti. Šarma ti ne nedostaja, dakle uspjeh ti je zajamčen. Ali, u nepredviđenim situacijama, kad nemaš vremena pripremati se lako se, zbuniš i pobrkaš lončiće. Obeshrabiš se, pocrveniš, izgubiš samopouzdanje... Ništa strašno, to je ljudski, događa se svima. Nemoj se brinuti jer si šarmantna, pomoći če ti još samo malo samopouzdanja.

a ovo za pocrveniš je živa istina.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 19:51   #9 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,652
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
ti imaš zavidnu sposobnost zavođenja. Sigurna si u sebe, u svoj izgled i svoje ideje, obdarena si smislom za humor, i uistinu prava zavodnica. Vžno ti je kakav dojam ostavljaš na ljude koje susrečeš, otvorena si i simpatična. Imaš velik broj prijatelja i poznanika koji ti se dive. Voliš otvoreni razgovor, lijepe stvari i slobodu. Nisi gruba ni ljubomorna, ne zavidiš drugima i prijatelji te uistinu vole. Šarmantna si i nježna, poštuješ druge. Ti jednostavno imaš prirodnu sposobnost zavođenja. Ostani takva, nemoj se uobraziti.
hahahahahhhahahahhahahahahha
ajd' dobro! Ako Slavko tako kaže...
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 21:47   #10 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Uh, skoro pa istina
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kakve, ste, zavodnice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114