| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakve ste zavodnice?????? u Društvo forumu; Ovako. Dugo mi je trebalo da shvatim zasto rastjerujem svijet oko sebe kad se nasmijem. Sto veci osmjeh, ono od ... |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 106
![]() | Re: Kakve ste zavodnice?????? Ovako. Dugo mi je trebalo da shvatim zasto rastjerujem svijet oko sebe kad se nasmijem. Sto veci osmjeh, ono od srca oni dalje pobjegnu. Onda sam shvatila da je to zbog crnog keca (zuba) i odem izvadim ga, te stavim novi. Danas je moj osmjeh nevjerovatno šarmantan.... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 5
![]() | Re: Kakve ste zavodnice?????? ti imaš zavidnu sposobnost zavođenja. Sigurna si u sebe, u svoj izgled i svoje ideje, obdarena si smislom za humor, i uistinu prava zavodnica. Vžno ti je kakav dojam ostavljaš na ljude koje susrečeš, otvorena si i simpatična. Imaš velik broj prijatelja i poznanika koji ti se dive. Voliš otvoreni razgovor, lijepe stvari i slobodu. Nisi gruba ni ljubomorna, ne zavidiš drugima i prijatelji te uistinu vole. Šarmantna si i nježna, poštuješ druge. Ti jednostavno imaš prirodnu sposobnost zavođenja. Ostani takva, nemoj se uobraziti. No, ako nista, nasmijesilo me u ovaj magleni ,dan .... A da ima istine...ima.
__________________ Danas je Prvi Dan Ostatka nam Zivota, stoga....nema nam druge, no - Zivjeti... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakve ste zavodnice?????? ti imaš zavidnu sposobnost zavođenja. Sigurna si u sebe, u svoj izgled i svoje ideje, obdarena si smislom za humor, i uistinu prava zavodnica. Vžno ti je kakav dojam ostavljaš na ljude koje susrečeš, otvorena si i simpatična. Imaš velik broj prijatelja i poznanika koji ti se dive. Voliš otvoreni razgovor, lijepe stvari i slobodu. Nisi gruba ni ljubomorna, ne zavidiš drugima i prijatelji te uistinu vole. Šarmantna si i nježna, poštuješ druge. Ti jednostavno imaš prirodnu sposobnost zavođenja. Ostani takva, nemoj se uobraziti. moš mislit
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakve, ste, zavodnice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.