| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvi su vegani u krevetu? u Društvo forumu; Evo danas su mi se nešto zamjerili vegetarijanci, vegani i svi ostali iz navedenog miljea.... Kakvi su u krevetu? ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Kakvi su vegani u krevetu? Evo danas su mi se nešto zamjerili vegetarijanci, vegani i svi ostali iz navedenog miljea.... Kakvi su u krevetu? Da li se zapušu nakon 30 sekundi? Imaju li snage za žestoki sex ili se kod njih sve svodi na nježnosti i razmjenu osjećaja? Molim komentare, iskustva.... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Jel ti to ozbiljno?? ![]() Pa nisu oni baš u tako malom broju da bi se po ičemu razlikovali od nas "mesoždera"... Poznati vegani i vegetarijanci: Famous Vegetarians - Vegan Celebrities - by HappyCow
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 03-09-07 u 15:09. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Ja sam čuo da ako te shevi vegan malo duze da postoji mogućnost da pusti korjenje...a ako veganicu shevis malo duže onda propupa. E sad , jel' to vezano uz osjecaje neam pojma ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Ovo za ozbač? pa kaj bi trebala postojat neka razlika? nemam iskustva, niti sam ikad čula da se vegani sexaju bolje ili lošije zato kaj jedu biljke, e sad ak ih puše-o tome bi već mogli raspravljati ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| |
| | #7 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Citat:
Aha, ovo je još jedna od ozbiljnijih tema ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Citat:
![]() pa ja imam prijateljicu vegetarijanku i ševi se ko štuka
__________________ The Show Must Go On.. | |
| |
![]() |
| Tagovi: vegani, vegetarijanci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:43.