Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvi su vegani u krevetu? u Društvo forumu; Evo danas su mi se nešto zamjerili vegetarijanci, vegani i svi ostali iz navedenog miljea.... Kakvi su u krevetu? ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 03-09-07, 15:03   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 421
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase
Kakvi su vegani u krevetu?

Evo danas su mi se nešto zamjerili vegetarijanci, vegani i svi ostali iz navedenog miljea....

Kakvi su u krevetu? Da li se zapušu nakon 30 sekundi? Imaju li snage za žestoki sex ili se kod njih sve svodi na nježnosti i razmjenu osjećaja?

Molim komentare, iskustva....
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 03-09-07, 15:05   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Kakvi su vegani u krevetu?

Jel ti to ozbiljno??

Pa nisu oni baš u tako malom broju da bi se po ičemu razlikovali od nas "mesoždera"...

Poznati vegani i vegetarijanci:

Famous Vegetarians - Vegan Celebrities - by HappyCow

Zadnji Uredio Wamp : 03-09-07 u 15:09.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 03-09-07, 15:07   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

hahaha neki vegetarijanac mu se zamjerio
Reaper je offline  
Star 03-09-07, 15:08   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja sam čuo da ako te shevi vegan malo duze da postoji mogućnost da pusti korjenje...a ako veganicu shevis malo duže onda propupa. E sad , jel' to vezano uz osjecaje neam pojma
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Star 03-09-07, 15:17   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

netko je jednom prilikom postao vic bas koji mi bas ide uz ovu temu

Citat:
zasto vegeterijanka suti za vijeme sexa?
ne zeli priznati da joj komad mesa pruza toliko zaodovoljstvo
Star 03-09-07, 15:29   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Ovo za ozbač? pa kaj bi trebala postojat neka razlika? nemam iskustva, niti sam ikad čula da se vegani sexaju bolje ili lošije zato kaj jedu biljke, e sad ak ih puše-o tome bi već mogli raspravljati
Star 03-09-07, 18:26   #7 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja sam čuo da ako te shevi vegan malo duze da postoji mogućnost da pusti korjenje...a ako veganicu shevis malo duže onda propupa.

Aha, ovo je još jedna od ozbiljnijih tema
Star 03-09-07, 18:36   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,541
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja sam čuo da ako te shevi vegan malo duze da postoji mogućnost da pusti korjenje...a ako veganicu shevis malo duže onda propupa. E sad , jel' to vezano uz osjecaje neam pojma
oggy legendo
pa ja imam prijateljicu vegetarijanku i ševi se ko štuka
Star 03-09-07, 18:45   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

a oggy hahahahah
ma nema to veze sa ičim,tko se voli ševit voli se
Star 03-09-07, 19:21   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
pa ja imam prijateljicu vegetarijanku i ševi se ko štuka
jel to dobro il lose? LOL
Tagovi: vegani, vegetarijanci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110