| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvi su vegani u krevetu? u Društvo forumu; maxie, ti si smješan, a ti Oggy.. ti si duhovit... |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Shevio sam vegetarijanku,shevi se ko stuka!Ne znam za vegane,tj. decke vegetarijance,ali za neku zahtjevnu zadovoljit,nezasitnu,treba jako puno energije,sumnjam da takvu mozes savladati ako zivis od biljaka! ![]() |
| |
| | #15 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Da, sigurno treba biti pravi primjerak, inače Je*eš sve kad nije kulen uz krevet. ![]() ![]() A i malo miješamo pojmove o veganima i vegetarijance... NVM
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? [quote=Mateo-sb;471445 za neku zahtjevnu zadovoljit,nezasitnu,treba jako puno energije,sumnjam da takvu mozes savladati ako zivis od biljaka! [/QUOTE]Maxie sigurno ima nešto protiv vegetarijanaca. Inače nebi pokrenuo isto pitanje na čak dva mjesta. (sport-rekreacija- bavljenje sportom i vegetarijanci) Za tebe i maxie koji pita dal se vegetarijanci umore nakon 30 sekundi: U prirodi su biljojedi puno izdržljiviji trkači nego mesojedi. ..pa sad... Maxie, jel to malo ženskasti nick? ![]() |
| |
![]() |
| Tagovi: vegani, vegetarijanci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

Shevio sam vegetarijanku,shevi se ko stuka!
Je*eš sve kad nije kulen uz krevet.