| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvi su vegani u krevetu? u Društvo forumu; ... |
| | #52 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Citat:
Citat:
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | ||
| |
| | #53 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? ![]() Ne, to je samo moje skraćeno viđenje ovog njegovog zadnjeg vrlo dubokoumnog posta koji me natjerao na razmišljanje...o zahodu
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #54 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Jbte, ovaj post mijenja cijelu kristološku nauku ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| |
| | #55 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Ali da me vegan ševi u dupe ne kužim kako je od naslova teme uspio doći na "razvoj i napredak grada Zagreba"... I Sokrat bi ostao konfjuzd
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Da samo on... Možda je Čobankovića krivo povezao s Bandićem... ne pratim politiku, možda po strankama... 'ko bi ga znao!
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| |
| | #57 (permalink) | |||||
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Citat:
Citat:
Dodatno, nije li izrazito NEMORALNO malo dijete već od rođenja odrediti da bude vegetarijanac? Pa tko je njega pitao? Nema li ono pravo na cjelovitu prehranu i pravo izbora? Očito da nema... Citat:
Citat:
Ono što mene smeta jest činjenica da se vegetarijanstvo u velikom broju slučajeva poistovjećuje s zdravom prehranom i da se pod krinkom zdrave prehrane i zdravog življenja zapravo hrane vlastiti kompleksi pojedinaca (nezadovoljstvo izgledom, svijetom oko nas i sl). To što je netko odabrao da ne želi konzumirati ništa životinjsko je njegov izbor. Samo nemoj me molim te uvjeravati da to radiš zbog zdravlja, jer niti je to zdravo, niti je zdravlje tvoj primarni motiv. Citat:
![]() | |||||
| |
| | #58 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Ma slažem se ja s većim dijelom tu s tobom, i ne bih htjela ulazit u daljnje rasprave zato jer mislim da nije sve isključivo crno i bijelo, ja ću i dalje gledati pozitivno na vegetarijanstvo, iz etičkih razloga, (iako se slažem s tim da veganstvo i vegetarijanstvo treba biti isključivo tvoj izbor) ti ćeš i dalje gledati negativno, i to se neće promijenit. Ali stvar je u tome da ne treba sve trpati u isti koš. I da je većina vegetarijanaca to postala iz svoje žrtve i nesebičnosti prema drugim živim bićima. I neki ljudi to ne mogu razumjeti... (isključujem ekstremiste) Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 06-09-07 u 15:02. | |
| |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? Tko koga tu pljuje vidi se!Stvorene su tu neke ekipice koje ispada da misle svi isto,kao vecina,sta ste vi tu vecina borgovi jebote,kolektivna svijest!Ma briga mene za misljenje vecine na forumu,forum nije mjerilo nicega,jer neki i misle kao i ja ali se prilagodjavaju tu nekima i seru i govore nebuloze!Ovaj forum samo pokazuje da je kao u stvarnosti,svi sute i prilagodjavaju se misljenju vecine,zelja za popularnoscu na tom forumu i u stvarnosti,zar to nisu kompleksi,ja imam svoje misljenje i ne stidim se toga,svaki covjek je pojedinac i da nema tih pojedinaca koji su mislili drukcije od ostalih ne bi ni bilo napretka znanosti!Sjetimo se kako su veliki ljudi,strucnjaci,proganjani jer nisu mislili kao i vecina a na kraju se pokazalo da su oni ustvari bili u pravu!Sjetimo se da su neki i poginuli,gorili na lomaci zbog svojih uvjerenja,Isus je pribijen na kriz zbog istine! Nisu vegetarijanci nesebicni,postali su to zbog kompleksa,tj. linije,izgleda,neki zbog zdravlja jer im je lijecnik savjetovao,a to je opet zbog sebe a ne zbog nesebicnosti i ljubavi prema zivotinjama,ali neki moraju imati neki razlog za borbu i da opravdaju svoja uvjerenja!I ako zivotinje ubijaju druge zivotinje da bi prezivjele,isto ju zakolju zubima,to je kao eticki,zasto onda nije eticki tj. moralno da covjek ubija zivotinje da bi prezivio,stvarno ispadaju smijesni ti pametni vegetarijanci i ti Wampice ispadas smijesna!Da smo stvoreni mesozderi imali bi ocnjake kao vukovi,to necu ni komentirati,kakva glupost a u ku..ratz!Pa oduvijek je tako,citajte povijest,i pecinski ljudi su ubijali zivotinje,zivjeli od lova!Jeste kada culi za hranidbeni lanac i sta se dogadja kad se on prekine,tako su izgubljene i izumrle neke vrste!U prirodu se ne zadire i ne dira u nju,jer se to kasnije osveti a osvecuje se polako i covjeku,to vidimo danas!I vjera govori da su zivotinje plemenite jer sluze covjeku da prezivi,hocemo sad i krscane napasti ovdje!Vegetarijanci(mislim na one na zapadu)su jebeni fanatici,besposlicari i bolesnici,iskompleksirane osobe,ograniceni ljudi koji nemaju drugog posla nego drugima soliti pamet o svojim uvjerenjima,oni su zadrti i pokusavaju silom nametnuti svoja uvjerenja,otud te udruge za zastitu zivotinja i slicne gluposti!Ti vegetarijanci(mislim na one u zapadnom svijetu),jer oduvijek se na zapadu jelo meso!O istocnim kulturama necu komentirati,oni oduvijek prakticiraju tu vrstu prehrane,iako i oni jedu meso ali vecinom su biljke sastavni dio prehrane zbog podneblja a naviknuti su na biljke i zbog siromastva,treba i to znati,dok zapadni vegetarijanci pokusavaju nesto promijeniti,nek oni samo sebe mijenjaju,mene nek puste na miru!Ja samo znam dosta njih koji su pokusali izlet u vegetarijanstvo i znam da nisu bas slavno zavrsili,naruseno im je zdravlje,nekima i psihicko!Neke budale procitaju par stvari o necemu da je zdravo(kao recimo to vegetarijanstvo) i slijepo se uhvate toga,a ne gledaju zasto se to vegetarijanstvo prakticira na istoku i ne slusaju druge strucnjake koji govore drukcije,jer u zadnje vrijeme se pise da ne treba meso potpuno izbaciti iz prehrane,to nije nimalo zdravo!To govori o njihovoj ogranicenosti i o uskim horizontima,ne gledaju sire neke stvari,i tko je onda zadrt? Dakako da su zagrepcani dosljaci u vecini!Ako i postoji napredak u metropoli i oni su dio napretka!Ali ti pojedinci hoce ispasti veci zagrepcani od domacih ljudi tamo a ispadaju ustvari smijesni a kao prvo zaboravljaju ili se stide otkuda su dosli,to je primitivno i sebicno i govori puno o njima,jer treba bit ponosan na zavicaj i uciniti nesto za njega,bar da se cuje za dobre stvari o njemu jer tako rade veliki ljudi,ostalo su primitivci!A tocno je da,iskrivili su i govor,nije istina da se to oduvijek govorilo,neke rijeci,otkuda vam to!Fakat i ziher,repka,brijes da je tako i slicne gluposti,neke bi trebalo poslati na tecaj hrvatskog jezika!Zna se kako govore zagorci a pravi zagrepcani su zagorci a jos jedino "kaj" su vecina ostavili u govoru,znaci vecina je dosla od svuda,osim tog "kaj" sve ostalo je mjesavina knjizevnog i ulicnog govora koji je dosao tko zna otkuda!A neki kad odu u metropolu misle da su pokupili pamet cijeloga svijeta,kad dodju kuci nitko nije veci ni pametniji od njih,to znam jer poznam dosta njih koji su otisli u metropolu i misle da su zato pametniji!Ljudi se trebaju cijeniti zbog djela,a ne po tome otkuda su!Zato mi necemo nikad biti zapad i tesko cemo i sporo napredovati jer smo po tom pitanju ograniceni i ne cijenimo ljude po pameti,djelima! Evo da se neki ne ljute,da velik je i deblji,tako bar neke kazu,i nisam sebican,veliki ljudi nisu sebicni,ja sam im dao da uzivaju u njemu! ![]() |
| |
| | #60 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su vegani u krevetu? There he goes ...A ja očekivao neki kratki, šturi post. Kad ono opet od Isusove ere i crteža životinja u pećinama pa sve do prehrane u suvremenom zapadnjačkom i istočnjačkom društvu. Stvarno mi se ne da sve ovo pročitati ali sam preletio post. I baš si ga nadrobio i nadrobio. I dalje ne znamo jel su mesožderi bolji u trpanju od vegana. Ali saznali smo psihološki profil prosječnog stanovnika grada Zagreba, bilo privremenih ili stalnih..Citat:
Cirkus ide dalje
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| |
![]() |
| Tagovi: vegani, vegetarijanci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.

Da nije njih vrlo lako bih ja bez mesa 
Tko koga tu pljuje vidi se!Stvorene su tu neke ekipice koje ispada da misle svi isto,kao vecina,sta ste vi tu vecina borgovi jebote,kolektivna svijest!Ma briga mene za misljenje vecine na forumu,forum nije mjerilo nicega,jer neki i misle kao i ja ali se prilagodjavaju tu nekima i seru i govore nebuloze!Ovaj forum samo pokazuje da je kao u stvarnosti,svi sute i prilagodjavaju se misljenju vecine,zelja za popularnoscu na tom forumu i u stvarnosti,zar to nisu kompleksi,ja imam svoje misljenje i ne stidim se toga,svaki covjek je pojedinac i da nema tih pojedinaca koji su mislili drukcije od ostalih ne bi ni bilo napretka znanosti!Sjetimo se kako su veliki ljudi,strucnjaci,proganjani jer nisu mislili kao i vecina a na kraju se pokazalo da su oni ustvari bili u pravu!Sjetimo se da su neki i poginuli,gorili na lomaci zbog svojih uvjerenja,Isus je pribijen na kriz zbog istine!