| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvu Trebu trenutno jebete?? u Društvo forumu; Naslov nema nikakve veze s onim što je autor htio... Vjerojatno si još dječarac, jer bi inače znao da muš... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Naslov nema nikakve veze s onim što je autor htio... Vjerojatno si još dječarac, jer bi inače znao da muški ne pričaju frendovima takve stvari, bar ne na takav način.. Tko puno priča, malo radi ![]() A pjesmu sam shvatio kao poslušajte si dobra stvar..
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? ima dečki šta pričaju okolo....to mi je užas....za vas koji se ne hvale s tim i ne pričaju na sva zvona.... ![]()
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Citat:
---------------------- most of the topics are so boring.. mozes ih vidjeti na svim forumima... Koristi edit! imam i ja takve dvije he he Zadnji Uredio daidza : 14-04-08 u 11:55. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Citat:
![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Citat:
![]() Jak si ti ševac, vidi se iz aviona ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
![]() |
« kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!!
|
Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something