Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvu Trebu trenutno jebete?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 To ne pričam ni najboljem frendu. Pogotovo ne na taj način. ne mogu ti dati rep......š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-08, 10:03   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: Kakvu Trebu trenutno jebete??

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
To ne pričam ni najboljem frendu. Pogotovo ne na taj način.
ne mogu ti dati rep......šteta, ali dat ću ti ja kad-tad!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 10:28   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
imam i ja takve dvije he he
vidiš time se mjeri bogatstvo
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:55   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Obožavam ovakve likove: neko ih malo spusti, nisu dobili odgovor koji su očekivali i odma: ovaj forum je bezveze itd. itd.
Soooooooooo boring!
Ajde onda na te ostale, možda tamo ima muškaraca koji bi s tobom podijelili te dubokoumne razgovore, možda se tamo oformila neka sekta genijalaca.

Baj d vej, ni jedna moja prijateljica nije nikad o tome pričala. A imam neke jako liberalne i opičene prijateljice.
Star 14-04-08, 18:18   #24 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

ni ja nikad ne pricam o svom sexualnom zivotu, ni sa prijateljicama, na takav nacin. Najvise sto mogu cuti od mene je bilasam s njim , ili nisam bila s njim!

Inace, komentarisem ja muske od glave do pete i potencijalne duzine, cisto iz za'ebancije, al' o svom partneru takve stvari nikada...valjda zato sto spada u nesto sto je moje, a ja svoju privatnost chuvam...
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 18:21   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
mislim da nijedan normalan muškarac ne priča o tome, znam da ja nikada ne bi otkrivao drugima svoju intimu

možda klinci, a i to većinom lažu

slažem se, sve ostalo su gluparije

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 20:26   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: starka Pogledaj Poruke
Ti si dijete.......... Ako misliš da su su dosadni samo zato što ne stavljaju na sva zvona koga troše i ne tretiraju ženu kao komad mesa
dobro bez da me sad moderator opominje? jel treba moje postove i moderator editirati? ok od sad sutim...
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:44   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,225
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

O takvim intimnim i privatnim stvarima ne pričam s nikim, pogotovo ne na taj način (osim kad je neka zafrkancija - dobar je, pao je sex, burna noć i te fore)
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 10:02   #28 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Samo se nesigurni ljudi hvale time.

Zadnji Uredio dorina : 16-04-08 u 10:05.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 10:50   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,420
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

hm, kakvu trebu...

Jedna sisara dobra,
u krevetu je kobra,
guzica joj ko' rondo,
struk ko kondom!!!

haha, jel' valja?
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 11:28   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Full dobra kompa crna ima sise tvrde ko čekić ..petica a guzov i ko dva andola..koža nježna ko snjegulićina,bijela put,crvene usne,zubi ko snijeg,plave oči,noge dugačke a ravne prekrasne ko gazela...mala je bomba..jebe se ko štuka i voli da joj govorim gadarije...
prije nego joj ga metnem uvijek ga fino obliže...tako je prljava u sexu a kad je prvi put vidiš misliš...kako je mala nevina...tojj faci nitko ne može odoljeti...JEL OVAKO DOBRO???
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108