| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvu Trebu trenutno jebete?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 To ne pričam ni najboljem frendu. Pogotovo ne na taj način. ne mogu ti dati rep......š... |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? ne mogu ti dati rep......šteta, ali dat ću ti ja kad-tad!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Obožavam ovakve likove: neko ih malo spusti, nisu dobili odgovor koji su očekivali i odma: ovaj forum je bezveze itd. itd. Soooooooooo boring! Ajde onda na te ostale, možda tamo ima muškaraca koji bi s tobom podijelili te dubokoumne razgovore, možda se tamo oformila neka sekta genijalaca. Baj d vej, ni jedna moja prijateljica nije nikad o tome pričala. A imam neke jako liberalne i opičene prijateljice.
__________________ |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? ni ja nikad ne pricam o svom sexualnom zivotu, ni sa prijateljicama, na takav nacin. Najvise sto mogu cuti od mene je bilasam s njim , ili nisam bila s njim! Inace, komentarisem ja muske od glave do pete i potencijalne duzine, cisto iz za'ebancije, al' o svom partneru takve stvari nikada...valjda zato sto spada u nesto sto je moje, a ja svoju privatnost chuvam...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? O takvim intimnim i privatnim stvarima ne pričam s nikim, pogotovo ne na taj način (osim kad je neka zafrkancija - dobar je, pao je sex, burna noć i te fore)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #28 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Samo se nesigurni ljudi hvale time.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 16-04-08 u 10:05. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Full dobra kompa crna ima sise tvrde ko čekić ..petica a guzov i ko dva andola..koža nježna ko snjegulićina,bijela put,crvene usne,zubi ko snijeg,plave oči,noge dugačke a ravne prekrasne ko gazela...mala je bomba..jebe se ko štuka i voli da joj govorim gadarije... prije nego joj ga metnem uvijek ga fino obliže...tako je prljava u sexu a kad je prvi put vidiš misliš...kako je mala nevina...tojj faci nitko ne može odoljeti...JEL OVAKO DOBRO???
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
« Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak...
|
Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something