| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvu Trebu trenutno jebete?? u Društvo forumu; andoli su mali,čekić je pimpekovskog oblika,snjegulice je njezhna i meka kad je bila mrtva,gazela je dlakava,ja ... |
| | #31 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? andoli su mali,čekić je pimpekovskog oblika,snjegulice je njezhna i meka kad je bila mrtva,gazela je dlakava,ja pokoji put ispustim bombu,štuke imaju bauljave ochi..kaj ti to deresh?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Citat:
![]() Joj Vuxs zamrla sam od smjeha. Koji si ti car!!! ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? mislim da na ovom forumu ima jako jako puno sexa, svi jebu jedni druge u mozak ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Citat:
![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? trenutno jebem onakvu kakvu jebem ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? tu se duboko slazem. i uvazavam ovakvo pravilo prije bilo kojeg drugog pravila. s tim da nije vjecno. ne zelim takve duhovne rijeci ubacivati u sex. nek vole slike isusa u spavacoj sobi. stvar ukusa a nimalo sudnje a driver, i ja vozim auto koje imam, ne vozim onog kojeg nemam. i da za one zene koje misle da je ne pristojno o tom. koliko sam se ja na slusao... ja sam zadnji koji prica o tom... a macho tipovi koje vi bas volite i te kako pricaju o tom. istina pricaju u svom licu! neki pridaju u drugom licu - ne vidim poantu tog a vecina njih prica i pred partnerom. pa moj zakljucak bi bio da vi niste bas neka open mind vrsta? jel se isto bojite kad treba ic na wc i slicno? mozda je takav zivot u vasim sredinama, ne bi ja tako zivio Zadnji Uredio mafijas : 18-04-08 u 14:44. |
| | |
![]() |
« kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!!
|
Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something