| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kakvu Trebu trenutno jebete?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza mislim da nijedan normalan muškarac ne priča o tome, znam da ja nikada ne bi ... |
| | #41 (permalink) | |
| tvrdoglava curica foruma | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Citat:
svaka čast rep +
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? sad ce mi jos kazat da napustim i ovu temu. pa ja prvestveno mislim o starijima a vrlo znam i kakvi su mladi jer se druzim i s jednima i drugima. nego malo je ode ljudi da bi se raspravljalo ima osjecaj da s 3 jedna te ista covjeka pricam |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Citat:
![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? frendovi jedino mogu doticnu upoznat il vidjet njenu sliku...mogu im eventualno rec da se dobro ljubi i da ima tijelo kakvo sam samo pozeljet mogao...sve sto ide dalje od toga ostaje u mojoj glavi...nema se tu sta diskutirat...pa nismo na stocnom sajmu pa se razgovaramo o kravi ili kobili..il na jakusevcu...watevr...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 79
![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? E stvarno ste dijeca, pa sramite se reci sta jebete, detalje, koliko puta. To samo znaci da kad o tome govorite, da lazete. Znas kad je Jure ostao na otoku sa Zharone Ztone nakon brodoloma, i Jure vata ribu i baci na vatru i ona gladna al' neda mu za hranu prvih nekoliko dana. Kad vise nije mogla, popusti i tako je svakodnevno placala rucak. Nakon 10tak dana ona vec legne za predjelo, a Jure kaze; ccc, danas je drukcije, obuci moju robu i nacrni si brkove pa odi malo dalje. Kad je dosla na pravu udaljenost Jure vikne;"Mate, Jeba san Zharon Ztone. Sta mu znaci ako nitko nezna i zato ne pravite reklamu na netu nego jebite i razmijenjujte iskustva na dobrobit zena. Svaka vasa greska bit ce dobrodosla nekome. Ljubav je kao revolucija, uvijek se proliva krv nevinih.
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,013
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Tako je kad ga umočiš reci brate umočio sam a ne spike neću ti reći...mislim ko da je to nešto sveto.....to je samo kurac koji ulazi u pičku i ništa više ....osim ako nismo malo emotivnije to shvatili pa je onda vođenje ljubavi 5 minuta a onda razvaljivanje pičetine kad se malo napalite.....uvijek je to tako...i znam da sad tu glumimo svi skupa neke dobre dečkiće zbog pristojnih cura na forumu ali istina je da kad mazneš neku malu nekako ti je to drugo jutro slatko na jeziku pa malo ispireš s prijateljem na kavi....a mislim da i cure isto tako osim ako nisu u vezi pa onda osim što lažu same sebi da nisu lažu i drugima
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 79
![]() | Re: Kakvu Trebu trenutno jebete?? Malo se mislim, ako neko ne zeli pricati o tome, cini mi se da se boji kontrdiktornosti izmedju svoje price i onoga sta bi partnerica mogla ispricati. Pazi ono, ja kazem; svrsila je tri puta za redom, a ona kaze: svrsio je tri trzaja za redom. Iso zeko u ducan ......
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
![]() |
« Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak...
|
Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

svaka čast rep +

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something