| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kava :) u Društvo forumu; Dečki zanima me vaše mišljenje..iz kojih razloga biste pristali otići sa bivšom na kavu? Što to ... |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava :) Ne znam, ovisi zbog čega, al bio sam u takvim situacijama i čim sjednemo na kavu, pogledam je, sjetim se svih pizdarija i kažem joj da ne mogu, pozdravim i odem doma. Ne znam jednostavno, mi dođe da se pobljujem na nju. ![]() Ne na sve al na neke da. A one koje ne pobljujem, čim počnemo pričat, s kužim da nemam što s njom pričat, glupo mi je. ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kava :) Pa to bi mi, nakon burne unutarnje retorike i preispitivanja svojih emocija, uglavnom značilo otić na kavu... Upravo ću ovih dana s jednom izać da se mi, kao ispričamo i pokušamo shvatiti što je pošlo krivu ![]() Ma 'ko će skontat te žene...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kava :) Citat:
EDIT: Ja sam mislio da je pitanje "Zašto vas bivša zove na kavu" upsssss!!! Daklem - ona je samo bivša i to bi bilo upravo to - kava je kava. Ni manje ni više. Što je ona bivša.. neka je. Ali naravno na kavu bi pristao samo ako sam sa tom curom ostao u ok odnosima. Ako nisam... eeee ne znam. Možda bi onda njen poziv na kavu u takvim okolnostima imao neko "skriveno" značenje...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio MalikTintilinić : 18-12-07 u 19:36. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.