Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kava :) u Društvo forumu; Dečki zanima me vaše mišljenje..iz kojih razloga biste pristali otići sa bivšom na kavu? Što to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-12-07, 18:02   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-11-07
Godina: 19
Poruka: 27
dream_girl_ se izdvaja iz mase
Arrow Kava :)

Dečki zanima me vaše mišljenje..iz kojih razloga biste pristali otići sa bivšom na kavu? Što to vama znači?
dream_girl_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:05   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru
Re: Kava :)

iz razloga što me pozvala...bivša je i gotova je priča..
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:08   #3 (permalink)
FPS excellence

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,811
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Iz nikojih...
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:11   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

mogu ja odgovorit?
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:12   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ček ovo pitanje podrazumijeva da si s bivšom u lošim odnosima...kaj ne?
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:13   #6 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ne znam, ovisi zbog čega, al bio sam u takvim situacijama i čim sjednemo na kavu, pogledam je, sjetim se svih pizdarija i kažem joj da ne mogu, pozdravim i odem doma.
Ne znam jednostavno, mi dođe da se pobljujem na nju.
Ne na sve al na neke da.
A one koje ne pobljujem, čim počnemo pričat, s kužim da nemam što s njom pričat, glupo mi je.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:17   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-11-07
Godina: 19
Poruka: 27
dream_girl_ se izdvaja iz mase
Arrow Re: Kava :)

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
mogu ja odgovorit?
može
dream_girl_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:31   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,558
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Pa to bi mi, nakon burne unutarnje retorike i preispitivanja svojih emocija, uglavnom značilo otić na kavu...

Upravo ću ovih dana s jednom izać da se mi, kao ispričamo i pokušamo shvatiti što je pošlo krivu

Ma 'ko će skontat te žene...
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 19:23   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

ovisi u kakvim smo odnosima ostali..
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 19:33   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: dream_girl_ Pogledaj Poruke
Dečki zanima me vaše mišljenje..iz kojih razloga biste pristali otići sa bivšom na kavu? Što to vama znači?
To znači da nema love ni za kavu jerbo je prije naučila da joj dečko plaća kavu pa ga je zato i zvala opet - neka plati kavu. A po mogućnosti i sokić.

EDIT: Ja sam mislio da je pitanje "Zašto vas bivša zove na kavu" upsssss!!!

Daklem - ona je samo bivša i to bi bilo upravo to - kava je kava. Ni manje ni više. Što je ona bivša.. neka je. Ali naravno na kavu bi pristao samo ako sam sa tom curom ostao u ok odnosima. Ako nisam... eeee ne znam. Možda bi onda njen poziv na kavu u takvim okolnostima imao neko "skriveno" značenje...

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 18-12-07 u 19:36.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108