| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kava :) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: trip pa nije dosadno al ne mogu ostat ravnodušan prema osobi s kojoj sam djelil dio ž... |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Kava :) Citat:
![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava :) kompa život je kratak, svaki trenutak je važan!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #23 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava :) 1. mogućnost je da netko od nas dvoje želi obnoviti vezu 2. opcija je da imam poštovanje i dobro mišljenje o toj osobi i zato želim popričati na kavi, bez da uključuje 1. mogućnost za obje varijante nužno je da se nitko nije nikome nepopravljivo zamjerio. a pod time mislim ako i jest, da je u granicama onoga što se isprikom i razgovorom može ispraviti.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Kava :) Bio nedavno, poslovno se našli. Ispočetka mi bilo malo neobično a poslije se opustio i baš smo fino popričali. Ali nikako nemam potrebu opet ju vidjeti, da nije bilo posla vjerovatno ne bi tko zna do kad.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava :) često idem na kavu s bivšim jer smos godinama postali najbolji frendovi.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava :) S ovim kaj sam si dobra odem jednom godišnje na kavu, tek toliko jer se negdje sretnemo i dogovorimo. S ovim drugim ne znam kaj bi toliko dugo pričala (ako se uzme u obzir da se kava pije oko pola sata-sat). Jedino bi pristala na kavu na ex. Ah vidi "ex" ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava :) Zato ja ne hodam s tobom, nego s normalnim dečkom, koji ima povjerenja u mene. Glupo mi je i površno razmišljanje da bivši ne mogu biti prijatelji. Ja sam s bivšim i prekinula jer smo se zbližili lakše i bolje u prijateljskom smislu. Kemije nije bilo.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava :) Ma ne znam, meni kava s bivšim nema smisla, ja sam jedna od onih koja ne vjeruje u prijateljstvo poslije veze, jednostavno mi to nije moguće (čast iznimkama). Nekak mislim da bi bivšeg pozvala na kavu samo ak želim opet nekaj probat,ak smo fakat ostali u super odnosima ili ako je proteklo dovoljno vremena (barem 2-3 godine) i ja sam zaboravila sve dobro i loše među nama pa možemo popit kavu za stara dobra vremena ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu Zadnji Uredio carica : 20-12-07 u 17:35. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kava :) Citat:
iako baš ne virujem u muško-ženska prijateljstva. ![]() al ne radi žena, većr adi muških | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

pusa