Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kava :) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: trip pa nije dosadno al ne mogu ostat ravnodušan prema osobi s kojoj sam djelil dio ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-12-07, 11:13   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 476
LAMPA8 se izdvaja iz mase
Re: Kava :)

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
pa nije dosadno al ne mogu ostat ravnodušan prema osobi s kojoj sam djelil dio života!
djelio si 3 4 mjeseca,kolki je to dio života.....
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 11:37   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 1,971
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: LAMPA8 Pogledaj Poruke
djelio si 3 4 mjeseca,kolki je to dio života.....
kompa život je kratak, svaki trenutak je važan!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 11:56   #23 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,053
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

1. mogućnost je da netko od nas dvoje želi obnoviti vezu
2. opcija je da imam poštovanje i dobro mišljenje o toj osobi i zato želim popričati na kavi, bez da uključuje 1. mogućnost

za obje varijante nužno je da se nitko nije nikome nepopravljivo zamjerio. a pod time mislim ako i jest, da je u granicama onoga što se isprikom i razgovorom može ispraviti.
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 14:38   #24 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,491
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Bio nedavno, poslovno se našli.
Ispočetka mi bilo malo neobično a poslije se opustio i baš smo fino popričali.
Ali nikako nemam potrebu opet ju vidjeti, da nije bilo posla vjerovatno ne bi tko zna do kad.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 20:30   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

često idem na kavu s bivšim jer smos godinama postali najbolji frendovi.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 20:54   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 2,078
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
često idem na kavu s bivšim jer smos godinama postali najbolji frendovi.....
da moja žena/cura postane najbolja frendica sa bivšim i da često idu na kavu:
Dodane Slike
Tip Fajla: gif smilie_179.gif (6.8 KB, 81 pogleda)
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 20:59   #27 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

S ovim kaj sam si dobra odem jednom godišnje na kavu, tek toliko jer se negdje sretnemo i dogovorimo.

S ovim drugim ne znam kaj bi toliko dugo pričala (ako se uzme u obzir da se kava pije oko pola sata-sat). Jedino bi pristala na kavu na ex. Ah vidi "ex"
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:06   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
da moja žena/cura postane najbolja frendica sa bivšim i da često idu na kavu:
Zato ja ne hodam s tobom, nego s normalnim dečkom, koji ima povjerenja u mene. Glupo mi je i površno razmišljanje da bivši ne mogu biti prijatelji. Ja sam s bivšim i prekinula jer smo se zbližili lakše i bolje u prijateljskom smislu. Kemije nije bilo.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 17:33   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,443
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ma ne znam, meni kava s bivšim nema smisla, ja sam jedna od onih koja ne vjeruje u prijateljstvo poslije veze, jednostavno mi to nije moguće (čast iznimkama).

Nekak mislim da bi bivšeg pozvala na kavu samo ak želim opet nekaj probat,ak smo fakat ostali u super odnosima ili ako je proteklo dovoljno vremena (barem 2-3 godine) i ja sam zaboravila sve dobro i loše među nama pa možemo popit kavu za stara dobra vremena

Zadnji Uredio carica : 20-12-07 u 17:35.
carica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 21:19   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 2,078
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Zato ja ne hodam s tobom, nego s normalnim dečkom, koji ima povjerenja u mene. Glupo mi je i površno razmišljanje da bivši ne mogu biti prijatelji. Ja sam s bivšim i prekinula jer smo se zbližili lakše i bolje u prijateljskom smislu. Kemije nije bilo.
to je bila šala.

iako baš ne virujem u muško-ženska prijateljstva.
al ne radi žena, većr adi muških
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114