| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Klub Masturbatora!!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall "za jaku hrvatsku desnicu":čekić ahahahahahahahahahhahahahahaha, što je sa ljevacima, strgo sam se rep +... |
| | #31 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: KLUB MASTURBATORA!!! Citat:
ahahahahahahahahahhahahahahaha, što je sa ljevacima, strgo sam se rep + ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KLUB MASTURBATORA!!! Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
nekada smo imali i još uvijek imamo i bude ih sve više...dobro došao u klub Korozija...... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub Masturbatora!!! Hvala ekipi sto me primila u Klub Za jaku hrvatsku desnicu:čekić :čekić :čekić
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub Masturbatora!!! prema cl.12a Statuta Kluba masturbatora clan Hagan predlaze maskotu kluba pa moli sve ostale clanove da se izjasne u vezi toga... :čekić maskota se zove Kokodrk!!!! prema cl.14 Statuta maskota prolazi ako je podrzi dvije trecine clanova kluba.. ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Veteran | Re: Klub Masturbatora!!! Kad se već bira maskota evo i par mojih prijedloga ![]() Prijedlog 1 ![]() Prijedlog 2 ![]() Prijedlog 3 (moj favorit )![]() Prijedlog 4 ![]() Prijedlog 5 ![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Veteran | Re: Klub Masturbatora!!! Pukli moji linkovi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: klub, masturbatora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 5774 | Jučer 18:58 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.

. Zelim u klub.