| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Klub Masturbatora!!! u Društvo forumu; Dobri su i oni.... |
| | #42 (permalink) |
| Veteran | Re: Klub Masturbatora!!!
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 13-09-06 u 15:18. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kokodrk je jebitačan po nazivu....joks, jeben izbor....ali kao prava i osvještena udruga trebali bi primit još nekoliko prijedloga i konsenzusom odlučiti se za prvi izbor....svi su dobrodošli...... ![]() DRKOSH GATE IS WIDE OPEN FOR ALL OF YOU...... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 13-09-06 u 15:20. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | svaka čast care...pa ko još ovdje ima službenu maju kluba....rep+...... Citat:
pa ko je pitanje....DRKOŠICA......i imamo jednu u klubu.....svaka joj čast....najbolja na portalu...... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub Masturbatora!!! joks, prijedlog 2 nije los... glavna konkurencija kokodrku:čekić :čekić evo malo poboljsanog kokodrka ![]() ludiabra, svaka ti dala razloga za koristenje desnice ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #50 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
hmmmm, hagane ajde probaj malo usporiti izmjenu u gifu s natpisom i umjesto super chiken da instaliramo natpis "kokodrk nešto" (ko kakvu ideju ima, ono u stilu, super kokodrk ili nešto slično-da bude autentično-još bolje kad bi se moglo napisati ispod njega)
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klub, masturbatora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 5774 | Jučer 18:58 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.