Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ko me može ukrotiti??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: aurorica jebiga, pa ovo mi je prva tema, pa ljudi moji, ne snalazim se još, ako vam ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 20-05-07, 14:18   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 346
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto
Re: Ko me može ukrotiti???

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
jebiga, pa ovo mi je prva tema, pa ljudi moji, ne snalazim se još, ako vam ne odgovara ne komentirajte ko vas tjera...
Forum je tu za komentiranje,da svatko iznosi svoje mišljenje bilo ono dobro ili loše...zato sad trpi sama si stavila temu
Btw čemu ta tema:ako treba biti smiješna-nije
Šta time želiš dokazati pokazati,nerazumijem ????
Star 20-05-07, 14:19   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

ne, ja više volim uživo....
Star 20-05-07, 14:22   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,046
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja brijem da si ti samo još jedna od curica koje pokusavaju biti frajerice. Samo, lako je to odradit ispred monitora (pogle mene kaj radim po forumu ). Budi ti frajerica i u realnom zivotu! Da jesi, ne bi pitala po Internetu ljude da te ukrote, a još manje bi stavljala tuđe fotke
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 20-05-07, 14:28   #44 (permalink)
Regularni forumas

aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja brijem da si ti samo još jedna od curica koje pokusavaju biti frajerice. Samo, lako je to odradit ispred monitora (pogle mene kaj radim po forumu ). Budi ti frajerica i u realnom zivotu! Da jesi, ne bi pitala po Internetu ljude da te ukrote, a još manje bi stavljala tuđe fotke

Ne stavljam tuđe fotke, i to ti mogu dokazati, dođi do Rijeke, pa ćemo na kavicu...I ne pokušavam biti frajerica, neg sam onak iz sprdancije otvorila temu - a naslov mi je isto tako bezveze pao napamet - posto sam vatrena i volim sex - htjela sam da malo ide tim vodama tema, a ne da se uvatite za moje slike, pa za psihoanalizu i bogtepitaj sta ne...Želiš dokaz da su to moje slike, reci što da napravim i budem...Ali ja sam barem fer, odmah sam vam u šutu stavila sve svoje podatke, na kojem faxu studiram i koji smjer, gdje živim u Rijeci i SVOJE fotografije (dave - stariji forumaš) može ti to potvrditi - isto živi na drenovi i viđamo se u istom bircu...
Star 20-05-07, 14:33   #45 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
Ali ja sam barem fer, odmah sam vam u šutu stavila sve svoje podatke, na kojem faxu studiram i koji smjer, gdje živim u Rijeci i SVOJE fotografije (dave - stariji forumaš) može ti to potvrditi - isto živi na drenovi i viđamo se u istom bircu...
stavljanje svih svojih podataka nije baš nešto kaj je uobičajeno, pa su ljudi odma skeptični. češće se desi da neko stavi tuđe podatke, pa se predstavlja ko ta osoba ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 20-05-07, 14:34   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,046
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Aurorice, mene uistinu ne zanima jesi li to ti ili ne. Stvarno ne
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Star 20-05-07, 14:39   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 24
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

pa forumi sluze za psihoanalize i diskusije!

da stvarno zelis krocenje, pitala bi to nekog uzivo!
sad bi se mi trebali poklat ko lavovi ko ce prvi ili sta?!

(ovaj... ponuda jos stoji..) baselover->pm
baselover je offline  
Star 20-05-07, 14:39   #48 (permalink)
Regularni forumas

To je meni strano, Silence, ali isto tako i glupo...nekako djetinjasto...Nisam znala da će se zbog fotki stvoriti tolika poma...neznam, možda će vam biti bliže da stavim neke fotke od prošle subote (malo su mutne, jer su slikane mobitelom, na jednoj sam ja s frendicom):
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg drug & drugarica.jpg (39.7 KB, 34 pogleda)
Tip Fajla: jpg hug.jpg (21.0 KB, 64 pogleda)
Tip Fajla: jpg hoda maca oko tebe.jpg (16.4 KB, 70 pogleda)
Star 20-05-07, 14:41   #49 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,825
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ajd budući da su ljudi skeptični napiši na papir www.croportal.net i slikaj se i tad će ti svi vjerovati
Kristijan je offline  
Star 20-05-07, 14:42   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 24
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

ma divno...
baselover je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: aurora, seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114