| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ko me može ukrotiti??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: aurorica jebiga, pa ovo mi je prva tema, pa ljudi moji, ne snalazim se još, ako vam ... |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? Citat:
Btw čemu ta tema:ako treba biti smiješna-nije Šta time želiš dokazati pokazati,nerazumijem ????
__________________ life goes around | |
| |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? Ja brijem da si ti samo još jedna od curica koje pokusavaju biti frajerice. Samo, lako je to odradit ispred monitora (pogle mene kaj radim po forumu ). Budi ti frajerica i u realnom zivotu! Da jesi, ne bi pitala po Internetu ljude da te ukrote, a još manje bi stavljala tuđe fotke ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? Citat:
Ne stavljam tuđe fotke, i to ti mogu dokazati, dođi do Rijeke, pa ćemo na kavicu...I ne pokušavam biti frajerica, neg sam onak iz sprdancije otvorila temu - a naslov mi je isto tako bezveze pao napamet - posto sam vatrena i volim sex - htjela sam da malo ide tim vodama tema, a ne da se uvatite za moje slike, pa za psihoanalizu i bogtepitaj sta ne...Želiš dokaz da su to moje slike, reci što da napravim i budem...Ali ja sam barem fer, odmah sam vam u šutu stavila sve svoje podatke, na kojem faxu studiram i koji smjer, gdje živim u Rijeci i SVOJE fotografije (dave - stariji forumaš) može ti to potvrditi - isto živi na drenovi i viđamo se u istom bircu...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? Aurorice, mene uistinu ne zanima jesi li to ti ili ne. Stvarno ne ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? pa forumi sluze za psihoanalize i diskusije! da stvarno zelis krocenje, pitala bi to nekog uzivo! sad bi se mi trebali poklat ko lavovi ko ce prvi ili sta?! (ovaj... ponuda jos stoji..) baselover->pm ![]() |
| |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? To je meni strano, Silence, ali isto tako i glupo...nekako djetinjasto...Nisam znala da će se zbog fotki stvoriti tolika poma...neznam, možda će vam biti bliže da stavim neke fotke od prošle subote (malo su mutne, jer su slikane mobitelom, na jednoj sam ja s frendicom):
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #49 (permalink) |
| Administrator | Re: Ko me može ukrotiti??? ajd budući da su ljudi skeptični napiši na papir www.croportal.net i slikaj se i tad će ti svi vjerovati |
| |
![]() |
| Tagovi: aurora, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.

). Budi ti frajerica i u realnom zivotu! Da jesi, ne bi pitala po Internetu ljude da te ukrote, a još manje bi stavljala tuđe fotke