| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ko me može ukrotiti??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan ajd budući da su ljudi skeptični napiši na papir www.croportal.net i slikaj se ... |
| | #51 (permalink) | |
| Banned | Re: Ko me može ukrotiti??? Citat:
![]() | |
| |
| | #53 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? Citat:
+ budi u bikiniju(ili gola) i namaži se uljem i onda ce ti i oni najveci skeptici vjerovat! | |
| |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ko me može ukrotiti??? day zeno proseci se gajevom (zg) i tamo dijeli slike ako imas viska ![]() ![]() ![]() ![]() nece ti sigurno biti dosadno ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? Citat:
Ja sam u Rijeci...Mogu jedino da prošećem Korzom... ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #58 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? kaj je ovo reklama za "oust tjera neugodne mirise" (treća slika) ili neukus?
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 70
![]() | Re: Ko me može ukrotiti??? čuj ! ja se volim vezati al samo ako ima sladoleda i šlagauuuuuu!!! crne misli mi lete, vezao bi te, pa si pojeo slatkać sa tvojih..... pa lizao šlag sa tvoje......pa obrnuto te malo ovak pa onak prokleta bila tvoja tema sad moram na tuširanje ![]()
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| |
![]() |
| Tagovi: aurora, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:07.

čuj ! ja se volim vezati al samo ako ima sladoleda i šlaga