| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi 'ko se hoce sexat? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Možda bi i meni dobro došlo ... ali ne ne... treba radit pa sex je ... |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se hoce sexat? pa sex je isto rad, samo ne znam da li bi nam se poslodavci s time složili ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se hoce sexat? Citat:
nego reci ti meni... ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se hoce sexat? ja se uvik ocu sexat... ako triba biti iskren, Carica je malo tuzna jer se uvatila one bad spike s godinama(danas joj rodjendan) umisto da bude sritna i uziva ![]() al bolje je ona sad ja virujen ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se hoce sexat? 26, stiže ljeto 30, joooj ali nije to razlog tuge, nego nedavni prekid, jako bolan i kompliciran i neuobičajen (ima i tema na to) da ne pišem, a malo jesam bolje, recimo.... nego sex? daj, samo malo mi daj ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se hoce sexat? ne poznamo se al smo pricali na forumu jutros, o godinama se ne prica kad su dame u pitanju ( ja ocu ispast fin, malo pretrazi forum negdi pise) @Carica Ko, ja? ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se hoce sexat? Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se hoce sexat? ma to je manje bitno... i to je dio zivota, ![]() ko ja? ![]() ![]()
| | |
![]() |
« Fenomen ex
|
skidanje njufera »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.