| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? u Društvo forumu; ... ovo pitanje postavljam jer svuda možemo da čujemo sve i svašta tako da na kraju ispada da se ... |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PREGLED Škorpionska jačina super paše Djevičanskoj točnosti. Čak i bolje, ovo dvoje mudraca imaju požudnu međusobnu privlačnost libida. Djevičina brižnost i super-povjerljivost čine Škorpiona dovoljno sigurnim da istinski dijeli emocije, snove i seksualnost. Škorpionsko divlje poštenje izaziva začuđujuće poštovanje, a onda i ljubav kod oprezne Djevice. SEKSUALNOST Da li je netko spomenuo strast? Škorpionska mnogolika perverznost nalazi podobno mjesto za izražaj u Djevičinoj zemljanoj seksualnosti. Ovo dvoje igra nečuvene igre u krevetu, ali tako su diskretni oko toga, i nitko nije mudriji od njih ujutro. Ovaj par oskudijeva romantikom i iluzijama, ali ne fali im jednostavan, stari, izvrsni seks. Nije ni čudo što su stalno nasmiješeni. PREKLAPANJE ZVIJEZDA Djevičina sitničavost opasna je u svakoj vezi, čak i kada je njezin poznati kriticizam samo neurotičan izljev ljubavi. Škorpionski osjetljivi ponos zna postati opak, kada je ranjen. a njegova je reputacija osvetnika zaslužena, čak i kada se osveta sastoji samo od emocionalnog povlačenja. Kada se ugasi Škorpionski receptor za emocije, može uslijediti prilično gadan prekid, osobito ako Djevica počne izigravati mučenika. KLJUČ USPJEHA Duboko, međusobno prijateljstvo očvršćuje ovu vezu. Ako potraje prijateljstvo, potrajat će i ljubav. Njihovi podjednaki standardi i perfekcionizam glavni su razlog zašto se ovo dvoje toliko voli. No, moraju si dati malo oduška, barem u specijalnim prilikama, kao što su godišnjice, Dan državnosti ili jutarnja kava. U najboljem slučaju, ovaj par je istinski pobjednik. Djevičina laka, brza logika pomaže Škorpionu da se nosi sa svojim mračnim emocijama, dok Škorpion probuđuje u Djevici istinsku strast.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | PREGLED Bajoslovna je kombinacija vatrenog Ovna sa razigranim i duhovitim Blizancima. Najvjerojatnije će bez oklijevanja uskočiti u burnu ljubavnu vezu. Malo tko drugi može tu držati korak, što je glavni razlog zašto se ovo dvoje toliko vole. Blizancima se vrti u glavi od Ovnove galopirajuće energije, dok se Ovan pretvara u janje preplavljen Blizančevim dobrim humorom i divljim idejama. Oboje stalno trebaju razonodu i presretni su što jedno drugom to omogućuju. Računajte na salve smijeha i seksualnih aluzija. SEKSUALNOST Ovaj duo nema trunke sramežljivosti, pa "parenje" počinje rano i energično. Vođenje ljubavi može biti vrlo zabavno i trebalo bi uključivati divlje igrice za vrijeme vikenda provedenih negdje izvan grada. Ali sve to može kratko potrajati, jer su oboje stalno u "žurbi". PREKLAPANJE ZVIJEZDA Iako to nijedan Ovan neće priznati, osobito u početku, oni vole kad ih se prati od zore do sumraka i ponovo do zore. No, prevrtljivi Blizanac ima tisuću interesa, od kojih bar dva ozbiljna. Blizanac sasvim prirodno pretvara sve veze u prijateljsko-bratska – jurcajući za obijesno bučnim zabavama, muvanjem i pričanjem viceva. (Zapravo, Blizancu je romantika dosadna). Također, dvolični vrag u Blizancu smeta super izravnom Ovnu, tako da može doći do vatrometa – jer će Ovan neminovno eksplodirati. KLJUČ USPJEHA Vatra treba zrak da bi opstala, dok je zrak potpuno pometen vatrom. Ovan mora znati da Blizanci zapravo trebaju melem za istrošene živce. Blizanci se moraju pobrinuti za to da Ovan povjeruje da je uvijek na prvom mjestu – bez obzira istina to ili ne. Napokon, razgovor mora neprekinuto teći, iskrenost je životna snaga ove veze. ja sam blizanac....hmmmznači cura će kad tad popizdit ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Evo ja imam jednu podlogu za stol gumenu i na njoj o mom znaku RAKU. Pa pise najbolje se salzem sa: škorpijonom, ribama, bikom i djevicama. Moji znakovi: osjećajan, osjetljiv, introverso (nisam znao sto znaci ovo na hrv. ) pun fantazije, kućni tip. ETO
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Photoshop freak | mislim da si najbolje pasu dikobraz i poljska ševa ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Ja eto jarac oliti kozoderac, i ne pašem ni sam sebi. Nit ženi koja je riba, i kao takva bi trebala bit idealna. Al, jok, navodno imam bug. Bio s bikom - ne nadjebivo iskustvo, te s vagom - užas. To što se horoskopskih znakova tiče. Možda bi još probo koju djevicu.
__________________ Crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav... One sick puppy. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dva, horoskopska, koja, najbolje, slazu, znaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.

) pun fantazije, kućni tip. ETO