| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? u Društvo forumu; žena škorpion i muškarac riba (imam takvu vezu i čvrsto stojim iza ovog!!!)... |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-11-05 Lokacija: slavonija Godina: 37
Poruka: 85
![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? žena škorpion i muškarac riba (imam takvu vezu i čvrsto stojim iza ovog!!!)
__________________ ![]() čovjek sam , i ništa mi ljudsko nije strano |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-05
Poruka: 27
![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Imao sam veze s Vodenjakinjama... preemotivne za moj ukus...premda smo se fantasticno slagali zaboravio sam napisat... ja sam Bik Zadnji Uredio Kristijan : 29-01-06 u 20:38. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 150
![]() | Citat:
![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? To slaganje između znakova mi nikad nije štimalo. Sve Blizance koje sam upoznala bili su mi odbojni, a trebali bi kao najbolje odgovarati. Sa Rakovima uvijek se dobro družim, a najbolja prijateljica mi je Riba. Ni blizu horoskopskom slaganju! Što se veze tiće, bila sam sa Djevicom i opet sam sa Djevicom, izgleda da padam na njih ![]() Inače, ja sam Vaga.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
![]() |
| Tagovi: dva, horoskopska, koja, najbolje, slazu, znaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.