| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? u Društvo forumu; ja vodenjakuša... ko će mene da podnosi?... |
| | #32 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Citat:
...bila je to samo šala mala...toliko da te malo bocnem ....mir i od mene...evo.. .. .....joj ne krivo.... ...e to je to Uh...vodenjakuša....znam samo da uz škorpione....hm....teeeeško... ![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 510
![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? mah,mi se to previše volimo,pa od tolike strasti puknemo koji put ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Uzbudljiva i zanimljiva vaga djeluje privlačno djevici. Zajedničke osobine poput profinjenosti, šarma i senzualnog ukusa jednostavno će djevici zavrtjeti mozak. Lako će pronaći teme za razgovor. Zajedno će ogovarati sve oko sebe, ali kada djevica pođe analizirati i svoju vagu, javit će se problemi. Pogotovo kada djevica otkrije kako vaga ne može biti vjerna samo jednoj osobi potpuno će se razočarati. Veza može opstati ukoliko se djevica pomiri s činjenicom da je jednostavno vagi potreban bar nedužan poticaj sa strane. Lažu! Ja mogi biti vjerna ko đukela.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Ribe - Škorpion Premda su Škorpioni teške osobe, u ovoj bi vezi mogli pokazati svoje najbolje osobine jer Ribe posjeduju ono što je njima potrebno. Škorpionova potreba da se osjeća važnim obično je zadovoljena ovisnošću Ribe, a ljubomora umirena njenim vječitim uvjeravanjem da ga voli. Škorpionova želja da ima čvrst oslonac bit će ispunjena sposobnošću Riba da stvore ugodan dom. Teško je i zamisliti da se ovo dvoje neće vjenčati jer su idealan par i oboje žele obitelj i djecu. Svojom snažnom intuicijom Ribe predosjećaju kad je Škorpionu potrebna ljubav ili kad treba utješiti njegov ego. Nekad i zažale što je ovaj toliko nedruštven ili krut, ali se u principu dobro uklapaju i sve uspijevaju nadvladati. Potreba Riba za karijerom u ovoj se vezi smanjuje jer im briga oko partnera oduzima najviše vremena. Nespretnost Riba u poslovanju s novcem Škorpiona povremeno nervira, ali zapravo i previše ne brine. Njihov je seksualni život stalno izražavanje dubokih emocija. Proživljavat će i dijeliti sve moguće osjećaje; strast, nježnost pa i pohota imat će prostora da se razmašu i njihova seksualna veza bit će potpuno nesputana. Gotovo je nemoguće da ih bilo tko ili što razdvoji. Izvanredan spoj. ovo je za moj znakic ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,209
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Jbte, kad pročitam ovo pomislim da su mene fakat fulali. ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Odakle vi to vadite, meni samo piše "Nije još upisan tekst." ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Citat:
Duža veza među ova dva partnera je teško ostvariva. Iako imaju neke slične osobine svi problemi će se pojaviti zbog želje oba partnera do dominiraju. Jednostavno ako se i jedan partner povuče određeno vrijeme i prepusti drugome ulogu šefa, njegova prava osobnost će isplivati na površinu i uslijedit će ponovna borba. To će umoriti lava, iako se u ovoj vezi češće prvi povlače škorpioni, inače inteligentniji i racionalniji znak koji će prije primijetiti kako nisu jedno za drugo. Škorpiona će također smetati lavova rasipnost. Zajednička im je strastvenost i osjećajnost, pa ako baš insistiraju to su karakteristike na kojima mogu graditi vezu. Ponavljam, nije preporučljivo ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dva, horoskopska, koja, najbolje, slazu, znaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:23.

odma je krenulo s nekim vražićima i sl.
vi škorpioni 

...bila je to samo šala mala...toliko da te malo bocnem
....mir i od mene...evo..
..
.....joj ne krivo....