Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? u Društvo forumu; ja vodenjakuša... ko će mene da podnosi?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-10-07, 00:22   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,225
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy
Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu?

ja vodenjakuša... ko će mene da podnosi?
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 00:29   #32 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,529
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: erinies Pogledaj Poruke
vidiš odma je krenulo s nekim vražićima i sl.
vi škorpioni

aj,aj mir,mir do neba
Ma hajde.... ...bila je to samo šala mala...toliko da te malo bocnem....mir i od mene...evo.... .....joj ne krivo.......e to je to

Citat:
Pravi autor: mimy Pogledaj Poruke
ja vodenjakuša... ko će mene da podnosi?
Uh...vodenjakuša....znam samo da uz škorpione....hm....teeeeško...
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 00:41   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 510
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

mah,mi se to previše volimo,pa od tolike strasti puknemo koji put
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 00:47   #34 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,529
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: erinies Pogledaj Poruke

mah,mi se to previše volimo,pa od tolike strasti puknemo koji put
Ma naravno...siguran sam da je tako..
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 01:54   #35 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Uzbudljiva i zanimljiva vaga djeluje privlačno djevici. Zajedničke osobine poput profinjenosti, šarma i senzualnog ukusa jednostavno će djevici zavrtjeti mozak. Lako će pronaći teme za razgovor. Zajedno će ogovarati sve oko sebe, ali kada djevica pođe analizirati i svoju vagu, javit će se problemi. Pogotovo kada djevica otkrije kako vaga ne može biti vjerna samo jednoj osobi potpuno će se razočarati. Veza može opstati ukoliko se djevica pomiri s činjenicom da je jednostavno vagi potreban bar nedužan poticaj sa strane.

Lažu! Ja mogi biti vjerna ko đukela.
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 14:15   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,524
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Ribe - Škorpion

Premda su Škorpioni teške osobe, u ovoj bi vezi mogli pokazati svoje najbolje osobine jer Ribe posjeduju ono što je njima potrebno. Škorpionova potreba da se osjeća važnim obično je zadovoljena ovisnošću Ribe, a ljubomora umirena njenim vječitim uvjeravanjem da ga voli. Škorpionova želja da ima čvrst oslonac bit će ispunjena sposobnošću Riba da stvore ugodan dom. Teško je i zamisliti da se ovo dvoje neće vjenčati jer su idealan par i oboje žele obitelj i djecu. Svojom snažnom intuicijom Ribe predosjećaju kad je Škorpionu potrebna ljubav ili kad treba utješiti njegov ego. Nekad i zažale što je ovaj toliko nedruštven ili krut, ali se u principu dobro uklapaju i sve uspijevaju nadvladati. Potreba Riba za karijerom u ovoj se vezi smanjuje jer im briga oko partnera oduzima najviše vremena. Nespretnost Riba u poslovanju s novcem Škorpiona povremeno nervira, ali zapravo i previše ne brine. Njihov je seksualni život stalno izražavanje dubokih emocija. Proživljavat će i dijeliti sve moguće osjećaje; strast, nježnost pa i pohota imat će prostora da se razmašu i njihova seksualna veza bit će potpuno nesputana. Gotovo je nemoguće da ih bilo tko ili što razdvoji. Izvanredan spoj.

ovo je za moj znakic
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 15:26   #37 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,209
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Jbte, kad pročitam ovo pomislim da su mene fakat fulali.
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 15:43   #38 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Odakle vi to vadite, meni samo piše "Nije još upisan tekst."

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 15:47   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Meni isto, i to i za ove šta su već napisali...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 15:51   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Evo ja sam Lav, a u životu sam se najbolje "slagao" sa škorpionima...
Ne znam, svaka zanimljiva ženska koju sam upoznao i tralala... šta već dalje bila je škorpion... naravno to sam saznao tek poslije... al nikome ne bih preporučio ovu kombinaciju...
Lav vs. Škorpion

Duža veza među ova dva partnera je teško ostvariva. Iako imaju neke slične osobine svi problemi će se pojaviti zbog želje oba partnera do dominiraju. Jednostavno ako se i jedan partner povuče određeno vrijeme i prepusti drugome ulogu šefa, njegova prava osobnost će isplivati na površinu i uslijedit će ponovna borba. To će umoriti lava, iako se u ovoj vezi češće prvi povlače škorpioni, inače inteligentniji i racionalniji znak koji će prije primijetiti kako nisu jedno za drugo. Škorpiona će također smetati lavova rasipnost. Zajednička im je strastvenost i osjećajnost, pa ako baš insistiraju to su karakteristike na kojima mogu graditi vezu.

Ponavljam, nije preporučljivo
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dva, horoskopska, koja, najbolje, slazu, znaka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45

Trenutno vrijeme na forumu: 00:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113