| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Odakle vi to vadite, meni samo piše "Nije još upisan tekst." ta str. ... |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu?
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Ribe i Rak Ovo je vrlo jaka i prirodna veza izmedu dvoje ljudi koji žude za velikim osjecajima i ljubavlju do groba. Ribe su vrlo maštovite, senzualne i željne ljubavi, a Rakovi su osobe koje ih mogu u potpunosti zadovoljiti, pogotovo u ljubavnim vodama. Ribe sanjaju o princu na bijelom konju koji ih dolazi probuditi iz njihovog dugotrajnog sna u koji su utonule nakon niza razocarenja u svojem životu, a Rakovi su ti koji se svojom pojavom toliko razlikuju od svih ostalih ljudi da ih zaista jedino oni mogu trgnuti i pružiti im ljubav kakvu one i traže. Oni ce se pogotovo dobro slagati u seksu, oboje se vole mnogo ljubiti i maziti, pa ce se mnogo njihovih dana zapocinjati i završavati u krevetu, bez da su uopce ustajali iz njega ako baš nisu morali. Oboje su i veliki idealisti, tako da žive svatko u svojem svijetu i nece se nimalo protiviti potrebama koje imaju svaki za sebe, a to je dosta osame i mira što ce jedan drugome stvarno, nesebicno davati. U svakom slucaju ovo bi mogla biti i najcešce je, vrlo kvalitetna veza koja obecava dugotrajnost i mnogo, mnogo ljubavi na obje strane. Ovo je najsavršenija kombinacija cijelog zodijaka. Škorpioni i Rakovi su valjda najbolja kombinacija za jednu Vibicu ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? ja sam Ovan... .....Al malo su u opreci neke stvari...recimo meni pise da se ne slazem dobro s vodenjacima a vodenjaku pise da se dobro slaze s ovnom ...aj super :S i onda opet dolje pise da to bas i nije povoljna opcija...taj horoskop sranje zivo
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Moja malenkost : 27-10-07 u 15:26. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Citat:
Ovo dvoje će u prvi kontakt doći vjerojatno kroz neku diskusiju jer im je aktivnost i dinamika magnet koji ih osvaja. No razlike, koje su nekad nepremostive, brzo dolaze do izražaja jer je vidljivo da je Vodenjak usmjeren na društvo, a Ovan na samoga sebe. Ta njegova egocentričnost izaziva svađe, a kad je ego Ovna povrijeđen, on svu snagu svog žestokog temperamenta okreće protiv Vodenjaka. Većina Vodenjaka svoje veze zasniva na prijateljstvu, a Ovan na seksualnoj privlačnosti. Bude li Vodenjak inzistirao na svom društvu ili karijeri, Ovan postaje ljubomoran i posesivan pa nerado dopušta da se Vodenjak angažira oko nečega u što i on sam nije uključen. Ovan u ovoj vezi nije tako strastven kao u kombinaciji s nekim drugim znakom, pa ljubav vode na brzinu ili odsutni duhom. Ali ipak, to ne zabrinjava nijednog od njih. Veza je dinamična, ali nesigurna. Ono u čemu se slažu jest znatiželjan intelekt i okrenutost budućnosti. Bolje se slažu kao prijatelji nego ljubavnici. Ovan – Vodenjak Vodenjak je reformator u duši i pokušat će promijeniti svoj ured, prijatelje i cijeli svijet. I mada možda ništa neće poboljšati, bar će ukazati na ono što treba učiniti. Za njega je važno da mu partner bude i prijatelj i ljubavnik pa će se tako Ovan lakše moći naviknuti na neobične, ekscentrične i čudne ljude s kojima se Vodenjak svakodnevno druži. Ovnu inače više odgovara društvo rafiniranih, uspješnijih ljudi u punom zamahu. To ga može dovesti do ludila. Kad ga uhvati neko od čudnih raspoloženja, Vodenjak postaje ravnodušan i zaokupljen sobom pa tako može i nenamjerno povrijediti drugoga. Vodenjak može lako postati svaštar jer vječno traga za poslom koji mu nudi dovoljno prostora i izazova. Premda poštuje njegove ideale, Ovan se mora boriti protiv toga radi potrabe za materijalnom sigurnošću. Vodenjak se previše ne angažira u seksu jer je suviše zaokupljen drugim stvarima. On ljubav vodi onda kad je za to raspoložen pa ga Ovan može početi smatrati sebičnim ljubavnikom. Oni s velikim seksualnim prohtjevima bolje da ga se klone. Niti ovaj spoj nije naročito pametna veza. pa slicno je. inace, meni nekada stvarno znaju pogoditi taj horoskop, a nekad zna biti waaay off. no, koliko god da mi je to zabavno, to mi je samo to, zabava i najobicnija razbibriga ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? ma ja onda nisam uopce tipicni ovan po ovom opisu...ma ja u to ne vjerujem niti malo....pa covjece ima 12 znakova...pa ne moze se milijarderska nacija svest na 12 razlicitih profila ljudi.... bezveze totalno....ovo mene ne opisuje bas dosljedno....nesto pase al vecina ne...isto tako znam dosta vodenjaka nisu svi ovakve naravi ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Ma ovo su manje, više pizdarije... al prošlo lito sam upozna jedan bračni par koji se bavi astrologijom, i svidjela mi se njihova filozofija, stvarno znaju puno o tome... ...u biti princip svega je da su za trenutka tvog rođenja sve stvari (znači svemir, planeti, zemlja, trava, stabla....) bili u određenom položaju...i što je taj položaj (znači SVEGA) u nekom trenutku bliže položaju koji je bio na datum tvog rođenja tvoj organizam će biti više u ravnoteži... ...pričali su oni još, al ovo je u biti taj sažetak... di je onaj smajlić šta miga... ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? po meni zastarjela "znanost" koja se temelji na nestalnim i neprovjerenim izvorima. valjda nisu znali sto da rade, pa su po skupovima zvijezda bezveze isli ljudima njihove osobine opisivati, to je neko vrijeme bilo jako vazno u drustvu te su cak i veliki vladari imali svog osobnog "proroka" i "citata zvijezda". sve u svemu, koliko god glupo bilo, rjetko kad ne procitam svoj horoskop na kraju novina. jednostavno me veseli kad mi nesto glupo/netocno/smijesno/zabavno napisu. ![]() pozdravi od vase ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. Zadnji Uredio vibica : 27-10-07 u 15:59. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dva, horoskopska, koja, najbolje, slazu, znaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

I pametni grijese
bezveze totalno....ovo mene ne opisuje bas dosljedno....nesto pase al vecina ne...isto tako znam dosta vodenjaka nisu svi ovakve naravi