Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: liberalan34 Ribe - Škorpion Premda su Škorpioni teške osobe, u ovoj bi vezi mogli pokazati svoje najbolje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 12:37   #81 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,768
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu?

Citat:
Pravi autor: liberalan34 Pogledaj Poruke
Ribe - Škorpion

Premda su Škorpioni teške osobe, u ovoj bi vezi mogli pokazati svoje najbolje osobine jer Ribe posjeduju ono što je njima potrebno. Škorpionova potreba da se osjeća važnim obično je zadovoljena ovisnošću Ribe, a ljubomora umirena njenim vječitim uvjeravanjem da ga voli. Škorpionova želja da ima čvrst oslonac bit će ispunjena sposobnošću Riba da stvore ugodan dom. Teško je i zamisliti da se ovo dvoje neće vjenčati jer su idealan par i oboje žele obitelj i djecu. Svojom snažnom intuicijom Ribe predosjećaju kad je Škorpionu potrebna ljubav ili kad treba utješiti njegov ego. Nekad i zažale što je ovaj toliko nedruštven ili krut, ali se u principu dobro uklapaju i sve uspijevaju nadvladati. Potreba Riba za karijerom u ovoj se vezi smanjuje jer im briga oko partnera oduzima najviše vremena. Nespretnost Riba u poslovanju s novcem Škorpiona povremeno nervira, ali zapravo i previše ne brine. Njihov je seksualni život stalno izražavanje dubokih emocija. Proživljavat će i dijeliti sve moguće osjećaje; strast, nježnost pa i pohota imat će prostora da se razmašu i njihova seksualna veza bit će potpuno nesputana. Gotovo je nemoguće da ih bilo tko ili što razdvoji. Izvanredan spoj.

potpisujem...... živim u ovakvoj kombinaciji i
Onda se definitivno bacam u potragu za ribičicom.....
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 10:36   #82 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,729
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

Ma tko se sa ribicama ne bi slagao kad smo naprosto neodoljive
opaka je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 10:52   #83 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-08-08
Godina: 22
Poruka: 1,428
sanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono nešto

sprijeda strijelac, djevica otpozadi

salim se! ja sam skorpion i smatram da se slazem sa svima osim sa djevicama
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 10:54   #84 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,640
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj imam 3 ribe doma, a sa jednom sam bila. Vi definitivno živite u nekom svome svijetu, a itekako volite biti žrtve (a posebno kad to niste).

Nemam baš sjajna iskustva sa ribama... A nisam baš fan znakova koji nemaju rogove ili nešto oštro na sebi

edit: ima jako puno škorpiona na forumu
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 12:14   #85 (permalink)
prof. Foruma

opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Joj imam 3 ribe doma, a sa jednom sam bila. Vi definitivno živite u nekom svome svijetu, a itekako volite biti žrtve (a posebno kad to niste).

Nemam baš sjajna iskustva sa ribama... A nisam baš fan znakova koji nemaju rogove ili nešto oštro na sebi

edit: ima jako puno škorpiona na forumu
Ne znam jel tu misliš na muške ili ženske ribe.
Tipovi koji su ribe po horoskopu ne odgovaraju niti meni jer su prekenjkavi i depresivni. Istina je da smo presenzibilne, živimo u svom svijetu i znamo doživjeti nešto puno dramatičnije nego što realno je.
Nemamo rogove, al ponekad znamo itekako ugristi...

Zadnji Uredio opaka : 31-08-08 u 12:17.
opaka je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 12:56   #86 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Ne znam jel tu misliš na muške ili ženske ribe.
Tipovi koji su ribe po horoskopu ne odgovaraju niti meni jer su prekenjkavi i depresivni. Istina je da smo presenzibilne, živimo u svom svijetu i znamo doživjeti nešto puno dramatičnije nego što realno je.
Nemamo rogove, al ponekad znamo itekako ugristi...
Da, muške ribe su

Ženske su malo bolje, istina presenzibilne i smisao za dramu vam je
Jako volite biljke, ali sve ribe koje znam vole biljke.

Ja u kući imam skoro 60 (možda i više) vrsta cvijeća... ko džungla, pa smo buraz i ja znali za Božić okititi mamin benjamin
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 13:00   #87 (permalink)
prof. Foruma

A šta ćeš...kad već nemamo smisla za humor da barem imamo smisla za dramu

Eeee biljke...ja da imam prostora napravila bi rajski vrt...
opaka je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 13:03   #88 (permalink)
kruha i igara!

To da nemate smisla za humor nisam rekla
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 13:04   #89 (permalink)
prof. Foruma

Znam...samo se volim šaliti na svoj račun
opaka je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 10:25   #90 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

NAKON SEKSA:

OVAN: OK, ajmo opet!
BIK: Gladan sam, zovimo dostavu!
BLIZANCI: Gdje je daljinski?
RAK: I, kad ćemo se vjenčati?
LAV: Jelda da sam bio odličan?
DJEVICA: Trebalo bi oprati plahte!
VAGA: Ako je tebi bilo dobro - i meni je!
ŠKORPION: Mislim da bi te trebao odvezati!
STRIJELAC: Nemoj me zvati, ja ću nazvati tebe!
JARAC: Imaš li kreditnu karticu?
VODENJAK: Dobro, sad bi mogli pokušati i bez odjeće!
RIBE: Kako si ono rekao da se zoveš?

Odgovor
Tagovi: dva, horoskopska, koja, najbolje, slazu, znaka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45

Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114