| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: liberalan34 Ribe - Škorpion Premda su Škorpioni teške osobe, u ovoj bi vezi mogli pokazati svoje najbolje ... |
| | #81 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? sprijeda strijelac, djevica otpozadi ![]() ![]() ![]() salim se! ja sam skorpion i smatram da se slazem sa svima osim sa djevicama ![]() ![]() ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #84 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Joj imam 3 ribe doma, a sa jednom sam bila. Vi definitivno živite u nekom svome svijetu, a itekako volite biti žrtve (a posebno kad to niste). Nemam baš sjajna iskustva sa ribama... A nisam baš fan znakova koji nemaju rogove ili nešto oštro na sebi ![]() edit: ima jako puno škorpiona na forumu ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Citat:
Tipovi koji su ribe po horoskopu ne odgovaraju niti meni jer su prekenjkavi i depresivni. Istina je da smo presenzibilne, živimo u svom svijetu i znamo doživjeti nešto puno dramatičnije nego što realno je. Nemamo rogove, al ponekad znamo itekako ugristi... ![]() Zadnji Uredio opaka : 31-08-08 u 12:17. | |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? Citat:
![]() Ženske su malo bolje, istina presenzibilne i smisao za dramu vam je Jako volite biljke, ali sve ribe koje znam vole biljke. Ja u kući imam skoro 60 (možda i više) vrsta cvijeća... ko džungla, pa smo buraz i ja znali za Božić okititi mamin benjamin ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? To da nemate smisla za humor nisam rekla ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #90 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja dva horoskopska znaka se najbolje slažu? NAKON SEKSA: OVAN: OK, ajmo opet! BIK: Gladan sam, zovimo dostavu! BLIZANCI: Gdje je daljinski? RAK: I, kad ćemo se vjenčati? LAV: Jelda da sam bio odličan? DJEVICA: Trebalo bi oprati plahte! VAGA: Ako je tebi bilo dobro - i meni je! ŠKORPION: Mislim da bi te trebao odvezati! STRIJELAC: Nemoj me zvati, ja ću nazvati tebe! JARAC: Imaš li kreditnu karticu? VODENJAK: Dobro, sad bi mogli pokušati i bez odjeće! RIBE: Kako si ono rekao da se zoveš? ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: dva, horoskopska, koja, najbolje, slazu, znaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!