| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koja muzika uz sex u Društvo forumu; Uzdisaji razuzdane i raspamećene partnerice !!!... |
| | #12 (permalink) | |
| Veteran | Re: Koja muzika uz sex Citat:
Upravo tako! Najčešće ugasim ili stišam muziku da svira sasvim tiho, a onda je svejedno koja je , jer ionako nisam koncetriran za slušanje muzike kad krenemo u akciju, višu uživam u prirodnim zvukovima koji me onda još više uspale ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 215
![]() | Re: Koja muzika uz sex SADE - The best of Sade SANTANA - Supernatural al najžešči mi je album WELCOME TO HACIENDA 2003(2004), idealan je jer ima lagani intro, pa prelazi na malo žešče ritmove i na kraju opet laganini --> provjereno ![]()
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, muzika, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Muzika za Sex | Baltazar | Baš Razno | 4 | 27-01-07 09:44 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| 187 - Sex | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 12:50 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.

, jer ionako nisam koncetriran za slušanje muzike kad krenemo u akciju, višu uživam u prirodnim zvukovima koji me onda još više uspale