| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema u Društvo forumu; Zapitao sam se, zasto ja provodim vrijeme na ovim temama i dosao do zakljucka, da ako citas sex zelis sex. ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 65
![]() | Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Zapitao sam se, zasto ja provodim vrijeme na ovim temama i dosao do zakljucka, da ako citas sex zelis sex. Koliko vas je ovdje u nadi da cete upoznati nekoga za sex ili nesto vise, bilo bi extra napraviti anketu, a onda usporediti rezultate ankete sa onim sto je napisano. Anonimna anketa bi dala puno bolji rezultat jer vjerujem da ce se mnogi ustrucavati. Let's see, don't be ashame to look deep inside. ![]()
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema A sta je samnom, zelim sex, a ne citam ga...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Ja baš ne vidim forum kao medij za išta osim malo se družiti, popričati, razmijeniti mišljenja i iskustva, pomoći ili biti pomognut... ![]() Zadnja stvar koju bih tražio na forumu je partnerica za 'nešto više'.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema ja sam psihopatski serijski silovatelj....i tu tražim žrtve
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema pa onda ti to nije silovanje....ti se "kao" malo ono opiri........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Nemoj me uzeti - molim te!!
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema E, vidiš da znaš, kad hoćeš ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema
| | |
![]() |
| Tagovi: motiv, potreba, usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:19.