Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema u Društvo forumu; želim sex mislim sex čitam sex dosada smijeh emocije drama........

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 09:27   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,225
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto
Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema

želim sex
mislim sex
čitam sex
dosada
smijeh
emocije
drama.....
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 10:26   #22 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Nema skrivenog motiva!

Zelim se zabavljati, ovde se i nasmejem nekim temama i odgovorima, procitati o iskustvima drugih (u sexu se treba usavrsavati ); procitati i muska gledista,....

I da, naravno da mislim na sex i zelim sex!!!

I ne, naravno da ne trazim muzjaka na forumu!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 10:35   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Zašto sam na ovim temama?
Pa eto zato što mi je zanimljivo da čitam tudja iskustva i ja da pričam o svojim,zato što mi je zanimljivo (kao što white devil kaže) da čujem mišljenja muškaraca...
Imam sex, i to redovan i dobar tako da nisam na ovim temama zato što u nekom trenutku želim sex,već radi primanja saveta,savetovanja drugih,čitanja raznih mišljenja i iskustva i na kraju radi razonode jer ima baš zanimljivih odgovora na razne teme
Star 29-04-08, 13:27   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
i đe' je sad alfa male?
Pa tu je! Evo ja prodajem mahle klipove za alfu. Povoljno
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 13:32   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,420
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

147-icu?

OT: zanimljive su, mislim da je to dovoljan motiv jer se ekipa na ovakvim temama najbolje aktivira, matori perverznjaci
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 14:58   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 41
Poruka: 80
Blade051 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Zašto sam na ovim temama?
Pa eto zato što mi je zanimljivo da čitam tudja iskustva i ja da pričam o svojim,zato što mi je zanimljivo (kao što white devil kaže) da čujem mišljenja muškaraca...
Imam sex, i to redovan i dobar tako da nisam na ovim temama zato što u nekom trenutku želim sex,već radi primanja saveta,savetovanja drugih,čitanja raznih mišljenja i iskustva i na kraju radi razonode jer ima baš zanimljivih odgovora na razne teme
Extra, dala si puno materiala;
1. Od kad je zenama bitno misljenje muskaraca?
2.Redovit sex, sta znaci redovit, onoliko koliko ti treba ili onoliko koliko mislis da je dovoljno?
3.Dobar sex, kako znas, uvijek od dobrog ima bolje.
4. Dali je i tvom partneru sex redovit koliko mu treba i dovoljno dobar koliko mu treba?

Odgovor na pitanje #4. (vidi pod #1)
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 15:11   #27 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

ja sam ti prije mislila da sa svakim postom dobivaš anđela čuvara tako da možeš raditi kaj hoćeš i uvijek će netko paziti na tebe i nikada ti se neće desiti ništa loše.

Zapravo, još se nadam da tako je... Pogle' samo koliko imam postova

Eto. To je moj skriveni motiv
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 15:20   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 41
Poruka: 80
Blade051 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
ja sam ti prije mislila da sa svakim postom dobivaš anđela čuvara tako da možeš raditi kaj hoćeš i uvijek će netko paziti na tebe i nikada ti se neće desiti ništa loše.

Zapravo, još se nadam da tako je... Pogle' samo koliko imam postova

Eto. To je moj skriveni motiv
pa ima u tome nesto, samo kad kazes mozes raditi sta hoces, mislis na forumu ili opcenito, jer to onda mijenja puno stvari
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 15:23   #29 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Forum... Općenito živim u stvarnome svjetu
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 15:26   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Blade051 Pogledaj Poruke
Extra, dala si puno materiala;
1. Od kad je zenama bitno misljenje muskaraca? Pa oduvek barem je meni bitno kako razmišljate .

2.Redovit sex, sta znaci redovit, onoliko koliko ti treba ili onoliko koliko mislis da je dovoljno? Onoliko koliko mi treba mada sexa,opet kad ti je fenomenalno nikad dosta

3.Dobar sex, kako znas, uvijek od dobrog ima bolje. Meni je za sada savršeno u krevetu sa dečkom,i ne bih menjala ništa i zato kad kažem dobar mislim upravo to!

4. Dali je i tvom partneru sex redovit koliko mu treba i dovoljno dobar koliko mu treba? Jeste, naravno! Bunio bi se , ja mislim

Odgovor na pitanje #4. (vidi pod #1)
Zadovoljan, ha?
Odgovor
Tagovi: motiv, potreba, usamljenost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108