| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema u Društvo forumu; želim sex mislim sex čitam sex dosada smijeh emocije drama........ |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema želim sex mislim sex čitam sex dosada smijeh emocije drama..... ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Nema skrivenog motiva! Zelim se zabavljati, ovde se i nasmejem nekim temama i odgovorima, procitati o iskustvima drugih (u sexu se treba usavrsavati ); procitati i muska gledista,....I da, naravno da mislim na sex i zelim sex!!! I ne, naravno da ne trazim muzjaka na forumu!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Zašto sam na ovim temama? Pa eto zato što mi je zanimljivo da čitam tudja iskustva i ja da pričam o svojim,zato što mi je zanimljivo (kao što white devil kaže) da čujem mišljenja muškaraca... Imam sex, i to redovan i dobar tako da nisam na ovim temama zato što u nekom trenutku želim sex,već radi primanja saveta,savetovanja drugih,čitanja raznih mišljenja i iskustva i na kraju radi razonode jer ima baš zanimljivih odgovora na razne teme ![]()
__________________ ♥ |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Citat:
![]() 1. Od kad je zenama bitno misljenje muskaraca? 2.Redovit sex, sta znaci redovit, onoliko koliko ti treba ili onoliko koliko mislis da je dovoljno? 3.Dobar sex, kako znas, uvijek od dobrog ima bolje. 4. Dali je i tvom partneru sex redovit koliko mu treba i dovoljno dobar koliko mu treba? Odgovor na pitanje #4. (vidi pod #1) ![]()
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema ja sam ti prije mislila da sa svakim postom dobivaš anđela čuvara tako da možeš raditi kaj hoćeš i uvijek će netko paziti na tebe i nikada ti se neće desiti ništa loše.Zapravo, još se nadam da tako je... Pogle' samo koliko imam postova ![]() Eto. To je moj skriveni motiv ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Citat:
pa ima u tome nesto, samo kad kazes mozes raditi sta hoces, mislis na forumu ili opcenito, jer to onda mijenja puno stvari ![]()
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Forum... Općenito živim u stvarnome svjetu ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Citat:
__________________ ♥ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: motiv, potreba, usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.

); procitati i muska gledista,....

ja sam ti prije mislila da sa svakim postom dobivaš anđela čuvara tako da možeš raditi kaj hoćeš i uvijek će netko paziti na tebe i nikada ti se neće desiti ništa loše.
pa ima u tome nesto, samo kad kazes mozes raditi sta hoces, mislis na forumu ili opcenito, jer to onda mijenja puno stvari