| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Zadovoljan, ha? Blago njemu; Zadovoljan, ne buni se, sve 5.... |
| | #33 (permalink) |
| Purger | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Da se nasmijem kad sam loše volje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Chudno, procitao sam u nekim novinama(Focus, Italy) da muskarac svakih 6 sekundi pomisli ili ima asocijaciju na sex, kod zena je situacija malo drukcija, nisam siguran, ali 8 - 12 sekundi. Sad ispada da na cijelom web-u i svim temama neki samo uzivaju chitajuci i opustaju se bas uz teme o sexu. Znam da nije mijesto za trazenje partnera, ali da bas niko nema skrivenih misli. U must be jocking ![]()
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Joking? A sta bi drugo?! Nisam jos toliko ocajna da trazim partnera za sex putem interneta!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #39 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Citat:
Citat:
![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: motiv, potreba, usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.