| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema u Društvo forumu; ...gde si ti edukator!... |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,343
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Iako imam dosta godina ja sam iz tvojih životopisnih opisa dosta toga naučio, a nadam se da će i dalje biti zanimljivih tekstova!! ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Citat:
Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? i jel prdite pred..?
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. Zadnji Uredio saban sajnovic : 07-05-08 u 11:21. | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema moj je da se smijem komentarima...hehe nisam josh slinio...
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| wit | Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema Citat:
pa meni se čini da koliko god ja čitao, sve se svodi na to da li je moja cura raspoložena za to, tako da čitao ja 10 dana ili 5 minuta, opet o njoj ovisi teorija ti pada u vodu, buć
__________________ I'm suffering from a singular wit | |
| | |
![]() |
| Tagovi: motiv, potreba, usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.