Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema u Društvo forumu; ...gde si ti edukator!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-08, 10:22   #41 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru
Re: Koji je vas skriveni motiv pretrazivanja ovih sex tema

...gde si ti edukator!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:05   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,176
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
...gde si ti edukator!
samo želim da razmenim iskustva, možda neko nauči iz mojeg životopisa a ja iz njihovih
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:15   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,343
dark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz mase

Iako imam dosta godina ja sam iz tvojih životopisnih opisa dosta toga naučio, a nadam se da će i dalje biti zanimljivih tekstova!!
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:19   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Iako imam dosta godina ja sam iz tvojih životopisnih opisa dosta toga naučio, a nadam se da će i dalje biti zanimljivih tekstova!!
onda poseti ovaj link
Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ??
i
jel prdite pred..?

Zadnji Uredio saban sajnovic : 07-05-08 u 11:21.
saban sajnovic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:24   #45 (permalink)
prof. Foruma

dark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz mase

Ma jesam čovječe, sve sam pročitao, i sad ću opet da se ponovim, moj naklon do poda za tekstove!
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 01:23   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

(2dark_zgma netreba to sam vežbo stavljanje linkova.)

ot. učenje hrvatskog jezika i gramatike
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 06:38   #47 (permalink)
prof. Foruma

Iako nisam u cvijetu mladosti,naučiti nešto novo o sexu je uvijek dobro.Cijeli život se vrti oko toga.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 03:36   #48 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,158
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Nemam skrivenih motiva... Samo me zanima que se pise
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 13:20   #49 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,548
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

moj je da se smijem komentarima...hehe nisam josh slinio...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 13:44   #50 (permalink)
wit

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,998
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Blade051 Pogledaj Poruke
Zapitao sam se, zasto ja provodim vrijeme na ovim temama i dosao do zakljucka, da ako citas sex zelis sex.
Koliko vas je ovdje u nadi da cete upoznati nekoga za sex ili nesto vise, bilo bi extra napraviti anketu, a onda usporediti rezultate ankete sa onim sto je napisano.
Anonimna anketa bi dala puno bolji rezultat jer vjerujem da ce se mnogi ustrucavati.
Let's see, don't be ashame to look deep inside.

pa meni se čini da koliko god ja čitao, sve se svodi na to da li je moja cura raspoložena za to, tako da čitao ja 10 dana ili 5 minuta, opet o njoj ovisi

teorija ti pada u vodu, buć
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: motiv, potreba, usamljenost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108