ja sam uvik volija plavuse...
plava kosa, plave oci, svijetla put...
to je moj tip...
Raspravljate o temi Koju boju kosu volite na suprotnom spolu? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Vama muškima pitanje! koje su vam po vašem ukusu? volite više gustu kosu ili tanku?koje boje? Znam da boja kose ...
ja sam uvik volija plavuse...
plava kosa, plave oci, svijetla put...
to je moj tip...
crna ili smeđa, šta ravnija kosa![]()
smeđa, po mogućnosti kovrčava ... ili crvenkasta još bolje![]()
ko tebe kamenom ti njega kruhom
Uvijek sam volio tamniju, tj, preferirao crvenu prije svega, pa onda crna, smeđa, ali danas zaljubljen u plavušicu, tako da...Nema veze kosa sa ničim
plave
Volim svjetlije. Nisam sad razvila averziju prema tamnijima, ali uvijek mi prije upadne u oko plavi dečko
Ali na kraju to ne nači ništa- bitna je osobnost... (koja glupa uzrečca).
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
kako mlada djevojka imala sam svoje tipove momaka, većinom su me privlačili tamniji tipovi.. crna kosa, tamnija put i tako...
al sad sasvim svejedno, sad gledam neke druge stvari a boja kose nebitna.
iako i sad tamniji tip če mi prije privući pažnju, što nemora značiti da če mi se i svidjeti, jednostavno crna kosa mi prije upadne u oko
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
tamno smeđe, smeđe. da je do 2 - 3 mm, najduže 2 - 3 cm
nekak mi crna kada je djeluje "masno", a plavušane ne mogu zamisliti kao muškarce. to mi je nekak više boja za dječarce![]()
stupid is as stupid does
hm..ja koji oduvijek preferiram plavuse...pao sam na crnku
![]()