Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 65

Kolega s posla

Raspravljate o temi Kolega s posla u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Konačno sam malo napredovala na poslu i premjestili su me u drugi odjel... Sad..... to uopće ne bi bilo zanimljivo ...

Regularni forumas Avatar od korisnika sladoled
    Datum registracije
    05-03-08
    Starost
    3
    Poruka
    250
    Liked
    0 times

Kolega s posla

Konačno sam malo napredovala na poslu i premjestili su me u drugi odjel...
    Sad..... to uopće ne bi bilo zanimljivo da u tom odjelu, u uredu do moga, ne radi PREBOLESNO zgodan frajer

I naravno, kaj sam ja napravila...pokazala sam mu da mi je PREBOLESNO zgodan (jer sam se zapalila ko 13godišnjakinja)

I naravno, on mi je pokazao da je to sasvim ok

Stvar je u tome da ja kraj njega ne mogu raditi, a bitan mmi je taj posao. Opet nekak se ne bih rado odrekla tog frajera U biti ja bih sve

E pa mene sad zanima, kaj vi mislite o vezi u uredu? (ja mislim da je to glupo, ali eto, u mom slučaju baš nije )

Iskustva molim..
    tralalalala

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: Kolega s posla

99% da ćeš upast u probleme.

1. Padne ševa i na kraju niš od toga, pizdit ćeš na poslu, bit luda ko šlapa i na kraju će ti posao patit.

2. Upadnete u vezu i onda se svaki dan gledate, te i to čovjeku lagano dopizdi.

No uvijek imaš onih 1%, a možda i ja još ne razmišljam normalno jer nisam kavu do kraja popio i pere me mamurluk.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    05-03-08
    Starost
    3
    Poruka
    250
    Liked
    0 times

haha, hvala, i ja tako mislim, a ovih 1 % je upadnemo u vezu i to me doddatno potiče na napredovanje da odem i ne gledam ga cijeli dan
    tralalalala

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Ili se svađate po cijele dane ili te počnu prat emocije i tebi padne poticaj za napredovanjem...(opet sam pesimista)
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    05-03-08
    Starost
    3
    Poruka
    250
    Liked
    0 times

opak mamurluk
    tralalalala

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

ma to je samo moj dark side (come with me Jack Daniels )

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

ako nije na visem polozaju od tebe i nemoze ti pomoci u daljnjem napredovanju bjezi od toga! nema tu srece
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

žena sa iskustvom

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

ma nema tu iskustva, radim u firmi sa hrpom zena, kod nas nema ljubavi na poslu.
    mislim da ako su sad na istom polozaju ako ona napreduje optuzit ce ju da se vidja sa sefom jer joj to nije nesto sto nije nikad napravila i to ce cijelo vrijeme morat opravdavat, svako prekovremeno ce biti kontrolirano s njegove strane, ako bude imala vecu placu opet nece valjat,
    ako je slucajno on taj kjoji ce napredovat brze onda ce dobit komentar da ga ona sputava u napredovanju i da se mora posvetit karijeri. a posao poslje ljubavi, svakodnevno vidjanje to nije dobro za zivce.
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Vjerojatno će ti dorina napisati kako je to apsolutno dobra stvar.

Ja nemam iskustava s tim. Ali onako generalno mislim da je bolje ništa ne započinjati s nekim s posla, ako s njim ne misliš ozbiljno.
    Ukoliko padne neki sex, onda ćeš idući radni vijek se svaki put sramiti ili će ti barem biti neugodno kad prolazila pored njegova ureda (a to je sranje).
    Prvo dobro provjeri teren, pa onda kreni u napad. Moje mišljenje.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku