| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko često je dovoljno često??? u Društvo forumu; Dragi moji, eto i mene- ja sam nova. Do sada sam samo čitala, a sada imam ovo pitanje za vas. ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 14
![]() | Koliko često je dovoljno često??? Dragi moji, eto i mene- ja sam nova. Do sada sam samo čitala, a sada imam ovo pitanje za vas. Molim ozbiljno... i budite nježni.... meni je prvi put! Nije pitanje bez vraga jer me trenuno jako muči. Moj dragi i ja smo zajedno oko godinu i pol, a živimo skupa oko godinu dana. I problem je u različitim željama- ja bi svaki dan, a on možda dva puta na tjedan (ako i toliko). Oboje smo mladi (30), nemamo djecu, živimo sami.... A i bez lažne skromnosti- meni baš ništa ne fali. Baš naprotiv- ponuda sa strane na pretek. Ali ipak sam mu vjerna- za sada... Nekoliko puta smo pričali o tome, stvari se poprave i učestale- na par dana, a nakon toga opet sve po starom. Ja njemu kažem da nije normalno njegovo ponašanje, a on meni da ja previše tražim?! I sad već mislim da je jedino rješenje da ga ostavim. Jer ako je sada tako- što će biti za koju godinu ili kad dođu djeca??? Probala sam gotovo sve. Primjera radi; kupim sexi čipkasto doljnje rublje, samostojeće čarape.... šminkica, čista, mirišljava...full komplet... komad i pol ... i izađem ja iz kupaone, on gleda tv, pogleda u mene, smješak i ...... I ništa.... veli: ajmo zapaliti cigaretu?=??? Popizdim, naravno, a on me pita da ko mi je uopće rekao da to napravim!!!! E sad... da vas čujem.... KO JE TU LUD??? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? NITKO TU NIJE LUD! Nisam baš neki stručnjak za veze, ali mislim da se tu ne radi samo o tome da on ima slabiji seksualni apetit od tebe... Mislim, ja se baš ne mogu pohvaliti nekom nezasitnošću, no da mi se žena koju volim tako sredi (nije bit u *kako* sredi nego u volji i trudu), itekako bih se potrudio da ne utone u san nezadovoljena grleći jastuk... Po meni taj 'raskorak' u vašim potrebama i nije toliko velik problem kao njegov odnos prema tome. A što ti on kaže, u čemu je njegov 'problem' (navodnci jet to ne mora nužno biti problem)?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #3 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Žalosno, ali istinito meni to je problem... Zato se ja povlačim s ovog topica (ako me prsti ne budu previše svrbili). Samo živite skupa god dana, a godinu i pol ste skupa i njemu se "baš i neda", a ti imaš jači libido? Odoh... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 320
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? imaš dovoljno kad ne osjećaš da ti fali. ako se toliko trudiš oko njega i uvijek si mu na raspolaganju to i nije tako zanimljivo. stavi samostojeće čarape i seksi odjeću kad ideš s frendicama na kavu pa se možda tada zamisli. a ako ne,ostaje ti pušenje,lijepo ti počni s tom akcijom i nema toga MUŠKARCA koji bi te poslije odbio. |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
![]() | Citat:
Citat:
Zadnji Uredio Wamp : 17-09-07 u 19:27. | ||
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Što da ti kažem?- da ga ne želiš zadržati sumnjam da bi ovdje pitala... Samoj sebi odgovori što ti je bit te veze: sex baš i nije (barem količinski), ne pokazuje previše zanimanja za to što te muči i za tvoje potrebe- što je to onda? I onda vidi da li je to vrijedno tih suza i frustracije (i daj njemu to do znanja). Pretpostavljam da si dovoljno pametna da ne ulaziš u tu vezu s nekom idejom da bi svoje potrebe zadovoljavala 'sa strane'- vidi da li se može popraviti, ako može i vrijedno je, daj si truda, a ako ne... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? nije sex bit veze- bez daljnjeg. ali je jedna bitna i velika stavka. možda sam u krivu, ali nema gore od frustrirane i nezadovoljene žene. zamisli da imaš takvu doma dala sm mu do znanja. baš neki dan je bila velika rasprava oko toga. naravno da mi je stalo... prijetila sam i "ostavkom"... pa je rekao da će se to promijeniti....i tu dolazimo do novoga problema- znaš koliko ženama može psiha zeznuti gušt u sexu. i sad si ja mislim; kako ću znati kada se sexsamo jer je i njemu do toga, a kada je to samo da me skine sa vrata... i kako onda uživati... bila-probala-ne valja jel psihoterapija rješenje??? |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Kome terapija?!? Možda bračno savjetovalište, da vas netko navede na rješenje, ali opet...da vam pomoć treba nakon godinu i pol?!? A o tome *zašto* se sexate, kad počneš više dobivati, ne razbijaj puno glavu- zar ti ne znači to što te voli da to radi i kad mu možda nije do toga? Što ja znam, i sama kažeš da i nije neko rješenje da ideš "na koljena" baš svaki puta kada ti je do seksa- a da on malo ide "na koljena" kada mu nije do toga? Tako i ti dobiješ 'malo', čak i ako 'ne dobiješ'. Ne znam, to mi zvuči čak i najkompromisnije.
| | |
| | #9 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Rješenje? 1. Sex nije sve, ali je bitan dio veze 2. Frustracije u krevetu rezultiraju najčešće frustracije na drugim poljima 3. Otkaz... ... svrbili prsti ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Napravite plan... recimo da svatko ima tjadno triput pravo tražiti seks i da ova druga osoba ima pravo jednom odbiti... tako ćeš osigurati barem tri puta tjedno seks, a on ako je opterećen poslom ili nečim uvjek ima mogućnost da jednom tjedno odgodi seks... probajte i vikendom da seks bude nešto drugačiji nego tjednom, npr. pogledajte zajedno erotski film ili napravite privatni tulum sa malo alkohola i sl. Ako je tebi malo, kupi vibrator i obavjesti ga svaki put kad ga koristiš tj. kad si ga koristila, to će mu biti mali psihološki pritisak, možda uskoro odluči da mu je bolje da zamjeni igračku...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, dovoljno, koliko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.

pa je rekao da će se to promijeniti....