Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko često je dovoljno često??? u Društvo forumu; Dragi moji, eto i mene- ja sam nova. Do sada sam samo čitala, a sada imam ovo pitanje za vas. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-07, 15:56   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 29
Poruka: 14
illy se izdvaja iz mase
Koliko često je dovoljno često???

Dragi moji, eto i mene- ja sam nova. Do sada sam samo čitala, a sada imam ovo pitanje za vas. Molim ozbiljno... i budite nježni.... meni je prvi put!

Nije pitanje bez vraga jer me trenuno jako muči. Moj dragi i ja smo zajedno oko godinu i pol, a živimo skupa oko godinu dana. I problem je u različitim željama- ja bi svaki dan, a on možda dva puta na tjedan (ako i toliko).

Oboje smo mladi (30), nemamo djecu, živimo sami.... A i bez lažne skromnosti- meni baš ništa ne fali. Baš naprotiv- ponuda sa strane na pretek. Ali ipak sam mu vjerna- za sada...

Nekoliko puta smo pričali o tome, stvari se poprave i učestale- na par dana, a nakon toga opet sve po starom.

Ja njemu kažem da nije normalno njegovo ponašanje, a on meni da ja previše tražim?! I sad već mislim da je jedino rješenje da ga ostavim. Jer ako je sada tako- što će biti za koju godinu ili kad dođu djeca???

Probala sam gotovo sve. Primjera radi; kupim sexi čipkasto doljnje rublje, samostojeće čarape.... šminkica, čista, mirišljava...full komplet... komad i pol ... i izađem ja iz kupaone, on gleda tv, pogleda u mene, smješak i ...... I ništa.... veli: ajmo zapaliti cigaretu?=??? Popizdim, naravno, a on me pita da ko mi je uopće rekao da to napravim!!!!

E sad... da vas čujem....

KO JE TU LUD???
illy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 17:52   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Koliko često je dovoljno često???

NITKO TU NIJE LUD!

Nisam baš neki stručnjak za veze, ali mislim da se tu ne radi samo o tome da on ima slabiji seksualni apetit od tebe... Mislim, ja se baš ne mogu pohvaliti nekom nezasitnošću, no da mi se žena koju volim tako sredi (nije bit u *kako* sredi nego u volji i trudu), itekako bih se potrudio da ne utone u san nezadovoljena grleći jastuk... Po meni taj 'raskorak' u vašim potrebama i nije toliko velik problem kao njegov odnos prema tome.

A što ti on kaže, u čemu je njegov 'problem' (navodnci jet to ne mora nužno biti problem)?
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 18:06   #3 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Žalosno, ali istinito meni to je problem... Zato se ja povlačim s ovog topica (ako me prsti ne budu previše svrbili).
Samo živite skupa god dana, a godinu i pol ste skupa i njemu se "baš i neda", a ti imaš jači libido?
Odoh...
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 18:11   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Poruka: 320
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

imaš dovoljno kad ne osjećaš da ti fali.
ako se toliko trudiš oko njega i uvijek si mu na raspolaganju to i nije tako zanimljivo.
stavi samostojeće čarape i seksi odjeću kad ideš s frendicama na kavu pa se možda tada zamisli.
a ako ne,ostaje ti pušenje,lijepo ti počni s tom akcijom i nema toga MUŠKARCA koji bi te poslije odbio.
tinka15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 18:32   #5 (permalink)
Starter

illy se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
NITKO TU NIJE LUD!

Nisam baš neki stručnjak za veze, ali mislim da se tu ne radi samo o tome da on ima slabiji seksualni apetit od tebe... Mislim, ja se baš ne mogu pohvaliti nekom nezasitnošću, no da mi se žena koju volim tako sredi (nije bit u *kako* sredi nego u volji i trudu), itekako bih se potrudio da ne utone u san nezadovoljena grleći jastuk... Po meni taj 'raskorak' u vašim potrebama i nije toliko velik problem kao njegov odnos prema tome.

A što ti on kaže, u čemu je njegov 'problem' (navodnci jet to ne mora nužno biti problem)?
a tek da ti cura xy puta ustane iz kreveta nakon odbijanca i ode u drugu sobu u suzama??? njegov "problem" je u tome što to njemu uopće nije problem. njemu je dosta i on je sretan.... kaže da sam ja nenormalna i da previše tražim...???

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
imaš dovoljno kad ne osjećaš da ti fali.
ako se toliko trudiš oko njega i uvijek si mu na raspolaganju to i nije tako zanimljivo.
stavi samostojeće čarape i seksi odjeću kad ideš s frendicama na kavu pa se možda tada zamisli.
a ako ne,ostaje ti pušenje,lijepo ti počni s tom akcijom i nema toga MUŠKARCA koji bi te poslije odbio.
ok. u pravu si. i to je isprobano. ali brate do kada tako??? počneš se glupavo osjećati kad moraš "na koljena" baš svaki put kada ti se sexa

Zadnji Uredio Wamp : 17-09-07 u 19:27.
illy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 18:45   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Što da ti kažem?- da ga ne želiš zadržati sumnjam da bi ovdje pitala... Samoj sebi odgovori što ti je bit te veze: sex baš i nije (barem količinski), ne pokazuje previše zanimanja za to što te muči i za tvoje potrebe- što je to onda? I onda vidi da li je to vrijedno tih suza i frustracije (i daj njemu to do znanja).

Pretpostavljam da si dovoljno pametna da ne ulaziš u tu vezu s nekom idejom da bi svoje potrebe zadovoljavala 'sa strane'- vidi da li se može popraviti, ako može i vrijedno je, daj si truda, a ako ne...
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 19:06   #7 (permalink)
Starter

illy se izdvaja iz mase

nije sex bit veze- bez daljnjeg. ali je jedna bitna i velika stavka. možda sam u krivu, ali nema gore od frustrirane i nezadovoljene žene. zamisli da imaš takvu doma
dala sm mu do znanja. baš neki dan je bila velika rasprava oko toga. naravno da mi je stalo... prijetila sam i "ostavkom"... pa je rekao da će se to promijeniti....
i tu dolazimo do novoga problema- znaš koliko ženama može psiha zeznuti gušt u sexu. i sad si ja mislim; kako ću znati kada se sexsamo jer je i njemu do toga, a kada je to samo da me skine sa vrata... i kako onda uživati...
bila-probala-ne valja
jel psihoterapija rješenje???
illy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 19:15   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Kome terapija?!? Možda bračno savjetovalište, da vas netko navede na rješenje, ali opet...da vam pomoć treba nakon godinu i pol?!?

A o tome *zašto* se sexate, kad počneš više dobivati, ne razbijaj puno glavu- zar ti ne znači to što te voli da to radi i kad mu možda nije do toga?

Što ja znam, i sama kažeš da i nije neko rješenje da ideš "na koljena" baš svaki puta kada ti je do seksa- a da on malo ide "na koljena" kada mu nije do toga? Tako i ti dobiješ 'malo', čak i ako 'ne dobiješ'. Ne znam, to mi zvuči čak i najkompromisnije.
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 19:18   #9 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Rješenje?
1. Sex nije sve, ali je bitan dio veze
2. Frustracije u krevetu rezultiraju najčešće frustracije na drugim poljima
3. Otkaz...

... svrbili prsti
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 19:23   #10 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Napravite plan... recimo da svatko ima tjadno triput pravo tražiti seks i da ova druga osoba ima pravo jednom odbiti... tako ćeš osigurati barem tri puta tjedno seks, a on ako je opterećen poslom ili nečim uvjek ima mogućnost da jednom tjedno odgodi seks... probajte i vikendom da seks bude nešto drugačiji nego tjednom, npr. pogledajte zajedno erotski film ili napravite privatni tulum sa malo alkohola i sl. Ako je tebi malo, kupi vibrator i obavjesti ga svaki put kad ga koristiš tj. kad si ga koristila, to će mu biti mali psihološki pritisak, možda uskoro odluči da mu je bolje da zamjeni igračku...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, dovoljno, koliko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108