| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko često je dovoljno često??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Meni tu nesto ne štima. Sex u vezi mora bit spontan, a ne da ti s ... |
| | #31 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Citat:
znanstveno je dokazano da strast prolazi nakon dvije godine, a dokazano je i da je strast rezultat kemijskih reakcija koje se u prosjeku nakon dvije godine gase i ostaje ono što se zove ljubav... želiš li reći da ćeš jednog dana u braku, kad budeš radila i muž bude radio i sl. ostaviti svoju obitelj, jer muž ne skače svaku večer na tebe?? ne znaš situaciju u kojoj se on i ona nalaze i dobar je odgovor da si to ti i da se radi o tvom pogledu na stvar... Ja mislim da su razgovori temelj veze, pa ako je potrebno i dogovori... oni nisu trajno riješenje, već nešto što bi trebalo potaknuti usklađivanje u zahtjevima... ti očito smatraš da je ljubav izravno vezana uz seksualnu želju, što je istina, ali količina ljubavi nije izravno vezana uz količinu seksa... btw. bio sam u sl. situaciji u kojoj je ona, pa ne zagovaram "pomiri ga" stav jer suosjećam sa njezinim dečkom ili nešto... @illy: mislim da je problem, jer ti imaš nešto veću seksualnu želju od prosjeka, dok on ima nešto manju, pa ste se krivo našli... ali ako razmišljaš o daljnjem zajedničkom životu svakako je ovo nešto što bi trebalo riješiti prije toga, a ako uspiješ to će biti dokaz da si spremna.. ustvari da ste vi spremni za dalje...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 17-09-07 u 23:42. | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Citat:
Evo, rekla je, nisu skupa ni 2 godine(propada ta znanstvena teorija),mladi su, bez djece, imaju vremena i mista za sex koliko zele,razgovarala je s njim nije pomoglo, i dobro je pitanje postavila na kraju. Aris svojim prvim postom ti je ona sama odgovorila na tvoj post upucen meni. BTW- Ja sam u vezi 4 godina, i te znanstvene teorije niti proucavam niti zelim, sex je prirodna stvar, ne treba mi neki znanstvenik govorit koliko cemo dugo imat zelju jedno za drugim. Ja nju ne napadam, niti zelim njima prekid, dapace, samo sam rekla svoje misljenje iz svoje prespektive, na kraju krajeva, zena je zasluzila da bude sretna.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Znam da si rekla mišljenje iz svoje perpesktive... to sam i pohvalio...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Te priče o tome da strast prolazi nakon dvije godine veze nisu uvijek istinite... mislim da zapravo strast u vezi ima svoje uspone i padove. I da se kvaliteta seksa s godinama poboljšava u vezi.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Naravno... da li cijelo vrijeme ovisi o strasti, trebali otići iz veze kad strast opadne... ponekad je seks samo seks, a ne iskazivanje beskrajne ljubavi, drugi put te uhvati da si baš poludio za partnerom, pa je strastvenije... želim reći samo da količina seksa nije vezana uz ljubav prema nekome... radi o nekim fiziološkim potrebama... moguće je da muškarac voli ženu više nego ona njega, al ona ima veći seksualni libido i češće želi seks...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
EDIT; Slazem se s Wampicom, i Aris s ovim da da količina seksa nije vezana uz ljubav prema nekome. Nisam ja rekla da je to(jedini nacin) iskazivanje ljubavi, ali kazem da je sex jako bitan za vezu.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. Zadnji Uredio eva : 18-09-07 u 00:11. | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Koliko često je dovoljno često??? Citat:
Ovo potpisujem.....iako bi i ja drukčije vjerojatno reagirao...kad bi se neko tako pripremao za mene....ko što ti za njega....Ali smatram da je teško tu bilo koga kriviti za tu situaciju...mislim da on jednostavno ima manju potrebu od tebe....a pošto sam ja u takvim situacijama pobornik tzv. obrnute psihologije....preporučio bih ti da promjeniš plan...Mislim da se previše trudiš oko njega da mu probudiš želju i da ga je to malo uljuljkalo...svjestan je da je jako željen....Pritisak na njega da prihvati tvoje seksualne planove...neče uroditi baš plodom...prije obrnuto.....zato preslušaj sebe....ili ne želiš više takav način života...ili obrni situaciju pa umjesto da ga pritiščeš pokušaj malo ti djelovati nezainteresirana....da vidiš kako diše....za to vrijeme upotrebi te vibratore...da on ne vidi....ali nek nasluti....pa nek pmisli da ti je vibrić veći predmet želje od njega samoga....ponavljam...pritiskom nećeš ništa postići....zato si odvaži što ustvari želiš......Ipak moje je mišljenje da sami sex nije garancija sreće u zajedničkom životu....primjer: u mom prošlom braku prvih nekoliko godina sexali smo se svaki dan...oboje smo tako željeli....ali nije bilo sloge u drugim stvarima....na kraju je ostao samo seks u čemu smo se slagali...a zbog drugih stvari smo se rastali.....A prošao sam i slične situacije....moje ti je...ili prekid...ili zajednički kompromis i prilagodba...ili malo obrnute psihologije....ali što manje pritiska....Varanje sa strane isto nije dobro riješenje...bar za mene....U svakom slučaju na tebi je da odlučiš..... ![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Zagreb Godina: 30
Poruka: 14
![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? ok. a jel moguće da je moj dragi latentni peder? je da je totalni homofob.... ali ????? a i istina da je možda mrvicu feminiziran... mada bi neki rekli da je i to normalno(metroseksualci npr) e pa ako je to slućaj- bacam se kroz prozor! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, dovoljno, koliko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.