Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko često je dovoljno često??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Meni tu nesto ne štima. Sex u vezi mora bit spontan, a ne da ti s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-07, 23:36   #31 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Koliko često je dovoljno često???

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Meni tu nesto ne štima. Sex u vezi mora bit spontan, a ne da ti s njim radis neke dogovore. "Daj ti meni ovaj tjedan, pa cu te ja pustit na miru iduci."
Koji dogovori? Koje planiranje? Ako oboje ne izgarate od zelje, nema tu srece, a ni zadovoljstva. To je samo moje skromno misljenje.
Ja osobno to nebi trpila, ali naravno ja sam ja, a ti najbolje znas za sebe.
To je zato jer imaš krivo shvaćanje veze... gotovo adolescentsko...
znanstveno je dokazano da strast prolazi nakon dvije godine, a dokazano je i da je strast rezultat kemijskih reakcija koje se u prosjeku nakon dvije godine gase i ostaje ono što se zove ljubav... želiš li reći da ćeš jednog dana u braku, kad budeš radila i muž bude radio i sl. ostaviti svoju obitelj, jer muž ne skače svaku večer na tebe?? ne znaš situaciju u kojoj se on i ona nalaze i dobar je odgovor da si to ti i da se radi o tvom pogledu na stvar...

Ja mislim da su razgovori temelj veze, pa ako je potrebno i dogovori... oni nisu trajno riješenje, već nešto što bi trebalo potaknuti usklađivanje u zahtjevima... ti očito smatraš da je ljubav izravno vezana uz seksualnu želju, što je istina, ali količina ljubavi nije izravno vezana uz količinu seksa...
btw. bio sam u sl. situaciji u kojoj je ona, pa ne zagovaram "pomiri ga" stav jer suosjećam sa njezinim dečkom ili nešto...

@illy: mislim da je problem, jer ti imaš nešto veću seksualnu želju od prosjeka, dok on ima nešto manju, pa ste se krivo našli... ali ako razmišljaš o daljnjem zajedničkom životu svakako je ovo nešto što bi trebalo riješiti prije toga, a ako uspiješ to će biti dokaz da si spremna.. ustvari da ste vi spremni za dalje...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist

Zadnji Uredio _Aris_ : 17-09-07 u 23:42.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 23:58   #32 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: illy Pogledaj Poruke
Nije pitanje bez vraga jer me trenuno jako muči. Moj dragi i ja smo zajedno oko godinu i pol, a živimo skupa oko godinu dana. I problem je u različitim željama- ja bi svaki dan, a on možda dva puta na tjedan (ako i toliko).

Oboje smo mladi (30), nemamo djecu, živimo samiNekoliko puta smo pričali o tome, stvari se poprave i učestale- na par dana, a nakon toga opet sve po starom.

što će biti za koju godinu ili kad dođu djeca???

Evo, rekla je, nisu skupa ni 2 godine(propada ta znanstvena teorija),mladi su, bez djece, imaju vremena i mista za sex koliko zele,razgovarala je s njim nije pomoglo, i dobro je pitanje postavila na kraju.
Aris svojim prvim postom ti je ona sama odgovorila na tvoj post upucen meni.
BTW- Ja sam u vezi 4 godina, i te znanstvene teorije niti proucavam niti zelim, sex je prirodna stvar, ne treba mi neki znanstvenik govorit koliko cemo dugo imat zelju jedno za drugim.
Ja nju ne napadam, niti zelim njima prekid, dapace, samo sam rekla svoje misljenje iz svoje prespektive, na kraju krajeva, zena je zasluzila da bude sretna.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 00:01   #33 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Evo, rekla je, nisu skupa ni 2 godine(propada ta znanstvena teorija),mladi su, bez djece, imaju vremena i mista za sex koliko zele,razgovarala je s njim nije pomoglo, i dobro je pitanje postavila na kraju.
Aris svojim prvim postom ti je ona sama odgovorila na tvoj post upucen meni.
BTW- Ja sam u vezi 4 godina, i te znanstvene teorije niti proucavam niti zelim, sex je prirodna stvar, ne treba mi neki znanstvenik govorit koliko cemo dugo imat zelju jedno za drugim.
Ja nju ne napadam, niti zelim njima prekid, dapace, samo sam rekla svoje misljenje iz svoje prespektive, na kraju krajeva, zena je zasluzila da bude sretna.
Nisam ja govorio o znanstvenoj teoriji kao nečemu što se odnosi na nju, nego kao početku pitanja tebi... zasigurno ćeš jednog dana završiti u braku i strasti će sgodinama nestati... da li ćeš tada otići... to je bilo pitanje tebi... na kraju je dio namjenjen njoj...
Znam da si rekla mišljenje iz svoje perpesktive... to sam i pohvalio...

I don't know who she is
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 00:02   #34 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Te priče o tome da strast prolazi nakon dvije godine veze nisu uvijek istinite... mislim da zapravo strast u vezi ima svoje uspone i padove. I da se kvaliteta seksa s godinama poboljšava u vezi.
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 00:04   #35 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Te priče o tome da strast prolazi nakon dvije godine veze nisu uvijek istinite... mislim da zapravo strast u vezi ima svoje uspone i padove. I da se kvaliteta seksa s godinama poboljšava u vezi.
Naravno... da li cijelo vrijeme ovisi o strasti, trebali otići iz veze kad strast opadne... ponekad je seks samo seks, a ne iskazivanje beskrajne ljubavi, drugi put te uhvati da si baš poludio za partnerom, pa je strastvenije... želim reći samo da količina seksa nije vezana uz ljubav prema nekome... radi o nekim fiziološkim potrebama... moguće je da muškarac voli ženu više nego ona njega, al ona ima veći seksualni libido i češće želi seks...

I don't know who she is
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 00:08   #36 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Nisam ja govorio o znanstvenoj teoriji kao nečemu što se odnosi na nju, nego kao početku pitanja tebi... zasigurno ćeš jednog dana završiti u braku i strasti će sgodinama nestati... da li ćeš tada otići... to je bilo pitanje tebi... na kraju je dio namjenjen njoj...
Znam da si rekla mišljenje iz svoje perpesktive... to sam i pohvalio...
Hocu li tada otici ili ne, na to sigurno ne mogu sad odgovorit,to cu znat onda kad i ako se to bude dogodilo. Hocu li ga varat zbog toga? Hoce li on mene? Hocemo li se razic i opet osjetit zaljubljenost i strast s nekim drugim, ja ti na to sad definitivno ne mogu odgovorit, mogu samo pricat o onome sta mi se dogada sad. Da sad pocnem lupat glavu o tome vjerojatno bi momka ovaj tren ostavila, jednostavno ne zelim na stvari gledat crno, koliko god sad tebi to naivno i adolescentsko zvucalo.

EDIT; Slazem se s Wampicom, i Aris s ovim da da količina seksa nije vezana uz ljubav prema nekome. Nisam ja rekla da je to(jedini nacin) iskazivanje ljubavi, ali kazem da je sex jako bitan za vezu.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.

Zadnji Uredio eva : 18-09-07 u 00:11.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 00:17   #37 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,529
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
@illy: mislim da je problem, jer ti imaš nešto veću seksualnu želju od prosjeka, dok on ima nešto manju, pa ste se krivo našli... ali ako razmišljaš o daljnjem zajedničkom životu svakako je ovo nešto što bi trebalo riješiti prije toga, a ako uspiješ to će biti dokaz da si spremna.. ustvari da ste vi spremni za dalje...

Ovo potpisujem.....iako bi i ja drukčije vjerojatno reagirao...kad bi se neko tako pripremao za mene....ko što ti za njega....Ali smatram da je teško tu bilo koga kriviti za tu situaciju...mislim da on jednostavno ima manju potrebu od tebe....a pošto sam ja u takvim situacijama pobornik tzv. obrnute psihologije....preporučio bih ti da promjeniš plan...Mislim da se previše trudiš oko njega da mu probudiš želju i da ga je to malo uljuljkalo...svjestan je da je jako željen....Pritisak na njega da prihvati tvoje seksualne planove...neče uroditi baš plodom...prije obrnuto.....zato preslušaj sebe....ili ne želiš više takav način života...ili obrni situaciju pa umjesto da ga pritiščeš pokušaj malo ti djelovati nezainteresirana....da vidiš kako diše....za to vrijeme upotrebi te vibratore...da on ne vidi....ali nek nasluti....pa nek pmisli da ti je vibrić veći predmet želje od njega samoga....ponavljam...pritiskom nećeš ništa postići....zato si odvaži što ustvari želiš......Ipak moje je mišljenje da sami sex
nije garancija sreće u zajedničkom životu....primjer: u mom prošlom braku prvih nekoliko godina sexali smo se svaki dan...oboje smo tako željeli....ali nije bilo sloge u drugim stvarima....na kraju je ostao samo seks u čemu smo se slagali...a zbog drugih stvari smo se rastali.....A prošao sam i slične situacije....moje ti je...ili prekid...ili zajednički kompromis i prilagodba...ili malo obrnute psihologije....ali što manje pritiska....Varanje sa strane isto nije dobro riješenje...bar za mene....U svakom slučaju na tebi je da odlučiš.....
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 14:30   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 30
Poruka: 14
illy se izdvaja iz mase

ok. a jel moguće da je moj dragi latentni peder?
je da je totalni homofob.... ali ?????
a i istina da je možda mrvicu feminiziran... mada bi neki rekli da je i to normalno(metroseksualci npr)

e pa ako je to slućaj- bacam se kroz prozor!

illy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 14:37   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: illy Pogledaj Poruke
ok. a jel moguće da je moj dragi latentni peder?

pitaj pali li ga Brad Pitt ili ti neki ljepotani...predloži mu trojac bez kormilara s poštarom....
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 14:39   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 14
illy se izdvaja iz mase

jesam. zgražava se nad tim
illy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, dovoljno, koliko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113