Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko često je dovoljno često??? u Društvo forumu; Ma mislim da on ima samo slabiji apetit, a tebe baš i ne 'doživljava' sa tvojim 'prohtjevima'... :down (sorry, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-07, 14:46   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Koliko često je dovoljno često???

Ma mislim da on ima samo slabiji apetit, a tebe baš i ne 'doživljava' sa tvojim 'prohtjevima'... :down (sorry, jučer sam se zbog 'više sile' morao povuć iz razgovora )

A jesi li mu predložila, ono što sam ja jučer predložio? Ono, kad njemu nije do seksa, 'dolje na koljena'?

Držim ti fige da si središ situaciju.
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:25   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 30
Poruka: 14
illy se izdvaja iz mase

joooooj- sada si me raznježio....
više razumijevanja od tebe nego njega hvala!

nisam jućer niš predložila jer se odlučio iskupiti pa se malo pozabavit mojim potrebama (ili zato što je prošlo 4 dana od zadnji put, pa se mali digao iz mrtvih)
i nije mi bilo niš posebno, nije mi bio ni malo napet; od silnih frustracija moja želja je bila na nuli.
malo sam glumila dasku.... i skužio je . i bio mu je bed
sada ću malo igrati na tu kartu

a ako me prođe ljutnja, probati ću sa tvojim prijedlogom, a ako ne......
ah! onda idem dalje...

možda potražim komada na forumu
illy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:27   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,448
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: illy Pogledaj Poruke
jesam. zgražava se nad tim

nisi njegov tip,možda dok si bila mlađa da ali sad očito ne....
tako ispada..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:34   #44 (permalink)
Starter

illy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
tako ispada..
MOLIM??? halo??? imam 29 godina!!!! imala 2 manje kad me upoznao (i dva broja manje cice- i to sam povećala u međuvremenu na +3). Dobro tijelo, savršenu kilažu, zgodnu facu.....
A da stavim k....? jel bi onda bila bolja?
o čemu pricamo???
illy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:35   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Heheh, dobro je da si morala glumiti dasku. Vrlo nezavidna situacija, li jbg, valjda je vrijedan truda.

Ma valjda mu bude 'došlo iz dupeta u glavu'. A ako ne- uvedi mu 'mjera za mjeru': kol'ko orgazama pruži, tol'ko obroka dnevno će dobiti... (sorry za šalu, ali da te bar malo oraspoložimo )
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:38   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 442
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Dragi moji, eto i mene- ja sam nova. Do sada sam samo čitala, a sada imam ovo pitanje za vas. Molim ozbiljno... i budite nježni.... meni je prvi put!

Nije pitanje bez vraga jer me trenuno jako muči. Moj dragi i ja smo zajedno oko godinu i pol, a živimo skupa oko godinu dana. I problem je u različitim željama- ja bi svaki dan, a on možda dva puta na tjedan (ako i toliko).

Oboje smo mladi (30), nemamo djecu, živimo sami.... A i bez lažne skromnosti- meni baš ništa ne fali. Baš naprotiv- ponuda sa strane na pretek. Ali ipak sam mu vjerna- za sada...

Nekoliko puta smo pričali o tome, stvari se poprave i učestale- na par dana, a nakon toga opet sve po starom.

Ja njemu kažem da nije normalno njegovo ponašanje, a on meni da ja previše tražim?! I sad već mislim da je jedino rješenje da ga ostavim. Jer ako je sada tako- što će biti za koju godinu ili kad dođu djeca???

Probala sam gotovo sve. Primjera radi; kupim sexi čipkasto doljnje rublje, samostojeće čarape.... šminkica, čista, mirišljava...full komplet... komad i pol ... i izađem ja iz kupaone, on gleda tv, pogleda u mene, smješak i ...... I ništa.... veli: ajmo zapaliti cigaretu?=??? Popizdim, naravno, a on me pita da ko mi je uopće rekao da to napravim!!!!

E sad... da vas čujem....

KO JE TU LUD???
Strašno. Nešto slično i ja proživljavam sa svojom curom, a jedina je razlika što to traje već 7.godina...
Žalosno je kad čujem da se ovako nešto događa i curama....

Ne želim te obeshrabriti ali male su šanse da nešto značajno promijeniš na bolje. Svaki pokušaj i svaki pomak će biti kratkoročan ukoliko stvarno ne zapneš i ne ustraješ a tada oboje morate biti spremni na kompromise.

btw. dečko koji se ovako ponaša nije ništa drugo nego papak. Cura želi sex, a njemu se ne da !!!! On radije zapali cigaru. Kakav je to muškarac???

Pedaliraj to i nađi si nekog normalnog dok nije kasno...
ili možda se on kreše negdje sa strane pa mu se zato ne da?
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:38   #47 (permalink)
Starter

illy se izdvaja iz mase

"kol'ko orgazama pruži, tol'ko obroka dnevno će dobiti..."

ak bumo po tom receptu - krepati će od gladi )))

Zadnji Uredio illy : 18-09-07 u 15:45.
illy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:41   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,448
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
MOLIM??? halo??? imam 29 godina!!!! imala 2 manje kad me upoznao (i dva broja manje cice- i to sam povećala u međuvremenu na +3). Dobro tijelo, savršenu kilažu, zgodnu facu.....
A da stavim k....? jel bi onda bila bolja?
o čemu pricamo???

pa ako si takav komad zašto on gubi interes za tebe,opisala si se ko Angelina Jolie.. ..
znači da je peder ili ima komad sa strane ili je pak neka nova vrsta sexualne orijentacije..oprosti na izravnosti ali samo ti svoje mišljenje iznosim..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:44   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
ak bumo po tom receptu - krepati će od gladi )))
Ako se ne će ni potruditi zadovoljiti svoju curu- tko kaže da zaslužuje bolje?!?
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:02   #50 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,644
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
tako ispada..
A ubij curu u pojam i po mogućnosti joj uništi samopuzdanje! Bravo ti!
Jesi ikada čuo da neki su ili slabijeg libida ili asexualni??? Očito ne, čim si sposoban ovakvo što bubnut!

I ne, nevara te, da te vara skakao bi na tebe jer bi imao osjećaj krivice zato što to daje drugoj, a tebi uskraćuje i ono bitno, s tobom živi.
Eto, zato nevjeruj muškarcu kad ti nosi cvijeće i darove bez dobrog razloga jer tu nešto "smrdi"... (moja teorija).

Zadnji Uredio dorina : 18-09-07 u 16:06.
dorina je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, dovoljno, koliko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114