| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko često je dovoljno često??? u Društvo forumu; Ma mislim da on ima samo slabiji apetit, a tebe baš i ne 'doživljava' sa tvojim 'prohtjevima'... :down (sorry, ... |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Ma mislim da on ima samo slabiji apetit, a tebe baš i ne 'doživljava' sa tvojim 'prohtjevima'... :down (sorry, jučer sam se zbog 'više sile' morao povuć iz razgovora )A jesi li mu predložila, ono što sam ja jučer predložio? Ono, kad njemu nije do seksa, 'dolje na koljena'? Držim ti fige da si središ situaciju. ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Zagreb Godina: 30
Poruka: 14
![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? joooooj- sada si me raznježio.... više razumijevanja od tebe nego njega hvala!nisam jućer niš predložila jer se odlučio iskupiti pa se malo pozabavit mojim potrebama (ili zato što je prošlo 4 dana od zadnji put, pa se mali digao iz mrtvih) i nije mi bilo niš posebno, nije mi bio ni malo napet; od silnih frustracija moja želja je bila na nuli. malo sam glumila dasku.... i skužio je . i bio mu je bed sada ću malo igrati na tu kartu a ako me prođe ljutnja, probati ću sa tvojim prijedlogom, a ako ne...... ah! onda idem dalje... možda potražim komada na forumu ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Zagreb Godina: 30
Poruka: 14
![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Citat:
A da stavim k....? jel bi onda bila bolja? o čemu pricamo??? ![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Heheh, dobro je da si morala glumiti dasku. Vrlo nezavidna situacija, li jbg, valjda je vrijedan truda. ![]() Ma valjda mu bude 'došlo iz dupeta u glavu'. A ako ne- uvedi mu 'mjera za mjeru': kol'ko orgazama pruži, tol'ko obroka dnevno će dobiti... (sorry za šalu, ali da te bar malo oraspoložimo )
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Citat:
Žalosno je kad čujem da se ovako nešto događa i curama.... Ne želim te obeshrabriti ali male su šanse da nešto značajno promijeniš na bolje. Svaki pokušaj i svaki pomak će biti kratkoročan ukoliko stvarno ne zapneš i ne ustraješ a tada oboje morate biti spremni na kompromise. btw. dečko koji se ovako ponaša nije ništa drugo nego papak. Cura želi sex, a njemu se ne da !!!! On radije zapali cigaru. Kakav je to muškarac??? Pedaliraj to i nađi si nekog normalnog dok nije kasno... ili možda se on kreše negdje sa strane pa mu se zato ne da? ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Citat:
pa ako si takav komad zašto on gubi interes za tebe,opisala si se ko Angelina Jolie.. ..znači da je peder ili ima komad sa strane ili je pak neka nova vrsta sexualne orijentacije..oprosti na izravnosti ali samo ti svoje mišljenje iznosim.. | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Citat:
Jesi ikada čuo da neki su ili slabijeg libida ili asexualni??? Očito ne, čim si sposoban ovakvo što bubnut! I ne, nevara te, da te vara skakao bi na tebe jer bi imao osjećaj krivice zato što to daje drugoj, a tebi uskraćuje i ono bitno, s tobom živi. Eto, zato nevjeruj muškarcu kad ti nosi cvijeće i darove bez dobrog razloga jer tu nešto "smrdi"... (moja teorija).
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... Zadnji Uredio dorina : 18-09-07 u 16:06. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, dovoljno, koliko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

)

hvala!

(sorry za šalu, ali da te bar malo oraspoložimo