| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko cesto mastrubirate ? u Društvo forumu; i cure i decki....... |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: koliko cesto mastrubirate ? Ima već anketa o tome "Drkanje" Al da odgovorim i ovdje - skoro svaki dan masturbiram , neovisno o tome što sam u vezi.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-06 Lokacija: Šibenik Godina: 28
Poruka: 66
![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? Kaže jedan moj frend koji ima 32 ljeta,ženu i dvoje djece: ˝Iman ženu,djecu,al ga isto bar dvaput tjedno provučem kroz prste˝ ![]()
__________________ Buffalo Sabres !!! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? Citat:
znam vidjela sam tu temu,ali to se odnosi samo na muske a ovo je unisex ..... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? A zašto ti nisi odgovorila na vlastito pitanje? Koliko TI puta masturbiraš?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? ovisi....iskreno ne radim to bas cesto...samo kad sam ful napaljena a nemam koga zaskocit..... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? Citat:
Zamisli da nemaš nikoga za "zaskočit" - pa dobila bi hipertrofiju mišića podlaktice ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? Citat:
hehehe....imam stalnog partnera,pa mi nije problem iskoristit ga u svakom trenutku... a ovakve teme i misli mi padaju samo kad sam na poslu i njega nema ,kao sad... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
![]() |
| Tagovi: masturbacija, masturbiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| koliko cesto dozivite orgazam | bambina_ | Ženski Kutak | 104 | 12-01-08 19:39 |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.

, neovisno o tome što sam u vezi.