| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko cesto mastrubirate ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino jel si znao....ali nevezano za moj post....da ti je to isto po principu ....koliko ... |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-06 Godina: 33
Poruka: 131
![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? Citat:
![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: koliko cesto mastrubirate ? NIKADA! SVI CE TE ZA TO GORIJETI U PAKLU!
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 13-07-06 u 23:40. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jeste li čitali u kolumni don Živka Kustića što je napisao o masturbaciji???? Masturbacija je ipak problem Živko Kustić JUTARNJA PROPOVIJED Ali, zar bi bilo bolje da nitko ne upozorava mlade kako s masturbacijom ipak nešto nije u redu? To zapravo svi osjećaju te se nitko ne ponosi time što mastrubira. Crkva upozorava da to ne smije postati navika. Kolumnistica u Globusu od 14. srpnja ističe da u Katekizmu Katoličke crkve piše da je masturbacija “težak grijeh protiv čistoće”. Budući da rijetki prođu kroz mladost a da nikad ne bi masturbirali, značilo bi da je većina trajno u stanju smrtnoga grijeha - drugim riječima: u prokletstvu. Kojeg onda smisla ima ljudima, osobito mladima, govoriti o životu s Bogom. Kolumnistica misli da je to što piše u Katekizmu “zastarjelo učenje odgovorno što mnogi ljudi više ni u što ne vjeruju”. Problem jest nepreskočiv. Ali, zar bi bolje bilo da nitko ne upozorava mlade kako s masturbacijom ipak nešto nije u redu? To zapravo svi osjećaju te se nitko ne ponosi time što masturbira. Crkva, možda ne uvijek dosta spretno i uvjerljivo, upozorava da to ne smije postati navika. A često postaje prava ovisnost od koje se mladi ne mogu osloboditi - ni kad više nisu jako mladi - a to ih čini manje sposobnima za pravu spolnu ljubav. Za mnoge to postaje ozbiljni problem. Crkva na to upozorava, ali nije istina da ljude koji to čine smatra prokletima. To se više promatra kao dječja bolest koja je za mnoge možda neizbježna, ali od koje se ipak treba liječiti. Mladi vjernik treba o tome razgovarati s Bogom u molitvi i sa svojim ispovjednikom. Vrlo često masturbacija nije smrtni grijeh. U spomenutom Katekizmu (2352) stoji da se za ocjenjivanje moralne odgovornosti masturbacije “uzima u obzir čuvstvena nezrelost, snaga stečenih navika, stanje tjeskobe ili drugih psihičkih ili društvenih činilaca koji umanjuju ili svode na minimum moralnu krivnju”. To znači da se masturbaciju u konkretnim slučajevima najčešće ne može smatrati smrtnim grijehom. Crkva zaista ne želi mlade slati u pakao nego im pomoći da ne postanu ovisnici o takvu seksu kao o drogi ili alkoholu. Da se ne onesposobe za zrelu ljubav. Kad je to očito, može se govoriti o većoj ili manjoj spretnosti crkvenih ljudi da to svaki put jasno kažu, da u njihovim savjetima mladi nađu pomoć, a ne osudu.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? To zapravo svi osjećaju te se nitko ne ponosi time što masturbira. To se više promatra kao dječja bolest Samo ova dva citata izdvojih jer, pa onak...koji klinac??? Dječja bolest?? Hahahaaha....zanimljivo. Dobro, istina svi smo mi još uvijek djeca u duši ![]() A sad, šta se imam ponosit ili ne ponosit...to je čist normalno. Ili nisam u pravu?
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? jesi saan, u pravu si!! Bas me zanima jel Zivkec koristi Desanku Sakic!!!:čekić :čekić
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? ma dajte ljudi...nemogu vjerovat...slazem se sa saan u potpunosti.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,635
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? ja vec duze vrijeme drkam stalno na svoju susjedu i to po par puta na dan!.zenska je toliko dobra da ne moze bit bolja.da ju samo vidite.ali jebiga ima muza.sta je taj negdje sretan.bio bi i ja da ju imam! |
| | |
![]() |
| Tagovi: masturbacija, masturbiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| koliko cesto dozivite orgazam | bambina_ | Ženski Kutak | 104 | 12-01-08 19:39 |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

? 

Bas me zanima jel Zivkec koristi Desanku Sakic!!!:čekić :čekić