Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko cesto mastrubirate ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino jel si znao....ali nevezano za moj post....da ti je to isto po principu ....koliko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-07-06, 14:18   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-06
Godina: 33
Poruka: 131
žorž se izdvaja iz mase
Re: koliko cesto mastrubirate ?

Citat:
Pravi autor: tarquino
jel si znao....ali nevezano za moj post....da ti je to isto po principu ....koliko para toliko i muzike...koliko jaja treniraš toliko dobro i produktivno rade...za one koji ne znaju...ne može se potrošiti....čuo sam da je jedan skupljao kad je počeo.....
i kol'ko je skupio, molim te?
žorž je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-06, 18:58   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-01-06
Poruka: 142
pR0T0c0L se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pR0T0c0L Pošalji poruku preko MSN-a korisniku pR0T0c0L Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pR0T0c0L

4- 5 puta na dan xD buahahahaha
Odgovori sa citatom
Star 13-07-06, 22:00   #33 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: koliko cesto mastrubirate ?

Citat:
Pravi autor: žorž
i kol'ko je skupio, molim te?

napunio pola tegle od krastavaca.....živa istina.....
Odgovori sa citatom
Star 13-07-06, 23:37   #34 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,081
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh

NIKADA! SVI CE TE ZA TO GORIJETI U PAKLU!

Zadnji Uredio fL/.\Sh : 13-07-06 u 23:40.
fL/.\Sh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-06, 22:34   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-03-05
Poruka: 187
mars je zabranio reputaciju

svaki dan
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 00:01   #36 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: koliko cesto mastrubirate ?

Jeste li čitali u kolumni don Živka Kustića što je napisao o masturbaciji????

Masturbacija je ipak problem
Živko Kustić JUTARNJA PROPOVIJED

Ali, zar bi bilo bolje da nitko ne upozorava mlade kako s masturbacijom ipak nešto nije u redu? To zapravo svi osjećaju te se nitko ne ponosi time što mastrubira. Crkva upozorava da to ne smije postati navika.

Kolumnistica u Globusu od 14. srpnja ističe da u Katekizmu Katoličke crkve piše da je masturbacija “težak grijeh protiv čistoće”. Budući da rijetki prođu kroz mladost a da nikad ne bi masturbirali, značilo bi da je većina trajno u stanju smrtnoga grijeha - drugim riječima: u prokletstvu. Kojeg onda smisla ima ljudima, osobito mladima, govoriti o životu s Bogom.

Kolumnistica misli da je to što piše u Katekizmu “zastarjelo učenje odgovorno što mnogi ljudi više ni u što ne vjeruju”. Problem jest nepreskočiv. Ali, zar bi bolje bilo da nitko ne upozorava mlade kako s masturbacijom ipak nešto nije u redu? To zapravo svi osjećaju te se nitko ne ponosi time što masturbira.

Crkva, možda ne uvijek dosta spretno i uvjerljivo, upozorava da to ne smije postati navika. A često postaje prava ovisnost od koje se mladi ne mogu osloboditi - ni kad više nisu jako mladi - a to ih čini manje sposobnima za pravu spolnu ljubav. Za mnoge to postaje ozbiljni problem. Crkva na to upozorava, ali nije istina da ljude koji to čine smatra prokletima. To se više promatra kao dječja bolest koja je za mnoge možda neizbježna, ali od koje se ipak treba liječiti.

Mladi vjernik treba o tome razgovarati s Bogom u molitvi i sa svojim ispovjednikom. Vrlo često masturbacija nije smrtni grijeh. U spomenutom Katekizmu (2352) stoji da se za ocjenjivanje moralne odgovornosti masturbacije “uzima u obzir čuvstvena nezrelost, snaga stečenih navika, stanje tjeskobe ili drugih psihičkih ili društvenih činilaca koji umanjuju ili svode na minimum moralnu krivnju”. To znači da se masturbaciju u konkretnim slučajevima najčešće ne može smatrati smrtnim grijehom.

Crkva zaista ne želi mlade slati u pakao nego im pomoći da ne postanu ovisnici o takvu seksu kao o drogi ili alkoholu. Da se ne onesposobe za zrelu ljubav. Kad je to očito, može se govoriti o većoj ili manjoj spretnosti crkvenih ljudi da to svaki put jasno kažu, da u njihovim savjetima mladi nađu pomoć, a ne osudu.
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 21:10   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

To zapravo svi osjećaju te se nitko ne ponosi time što masturbira.
To se više promatra kao dječja bolest

Samo ova dva citata izdvojih jer, pa onak...koji klinac???
Dječja bolest?? Hahahaaha....zanimljivo. Dobro, istina svi smo mi još uvijek djeca u duši
A sad, šta se imam ponosit ili ne ponosit...to je čist normalno.
Ili nisam u pravu?
Odgovori sa citatom
Star 16-07-06, 21:45   #38 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

jesi saan, u pravu si!! Bas me zanima jel Zivkec koristi Desanku Sakic!!!:čekić :čekić
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 10:53   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-06
Poruka: 233
bambina_ se izdvaja iz mase

ma dajte ljudi...nemogu vjerovat...slazem se sa saan u potpunosti....
Odgovori sa citatom
Star 23-07-06, 01:40   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,635
tcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono nešto

ja vec duze vrijeme drkam stalno na svoju susjedu i to po par puta na dan!.zenska je toliko dobra da ne moze bit bolja.da ju samo vidite.ali jebiga ima muza.sta je taj negdje sretan.bio bi i ja da ju imam!
tcikulin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: masturbacija, masturbiranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
koliko cesto dozivite orgazam bambina_ Ženski Kutak 104 12-01-08 19:39
Žarulja Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 30-01-06 21:30

Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114