| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko cesto mastrubirate ? u Društvo forumu; dobro, da li je pocela ta operacija "susjeda" :čekić... |
| | #52 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? ajmo pokret!! :čekić bar daj tijelo, a glavu izbrisi!!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Celebrity | Re: koliko cesto mastrubirate ? - masturbacija nam pruža užitak!, - pomaže da se opustimo – sigurnija je od tableta, jeftinija od alkohola i droge, a nema ni popratnih pojava, - pomaže da zaspimo, ako s tim imamo problema, - može nam dati novu dozu energije i pomoći pri koncentraciji, - praktična je, besplatna i lako dostupna, - definitivno je najsigurniji oblik seksa – rizika od zaraze i trudnoće nema, a rizik od emotivnih šokova je veoma mali, - kada masturbiramo, sve je po našim pravilima – možemo fantazirati o čemu god hoćemo, ponašati se kako god nam odgovara, koristiti koja god nam se pomagala nađu pri ruci, ne moramo misliti na partnerovo zadovoljstvo i možemo to raditi koliko god dugo želimo. - iako većina žena samozadovoljavanje otkriva u pubertetu, curice ne starije od dvije godine mogu masturbirati i pritom doživjeti orgazam, - žene starije od osamdeset godina priznaju da aktivno masturbiraju, - nema pravila koje se tiče učestalosti masturbiranja – neke žene to rade po nekoliko puta dnevno, druge samo s vremena na vrijeme. 'Nema ničega lošeg u masturbiranju. Pa to je seks s nekim koga volimo' Woody Allen
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? ajde tcikulin, bude repa ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: koliko cesto mastrubirate ? Dok sam bio solo,svaki dan sam natezao majmuna i moram priznat da nisam birao ni mjesto ni vrijeme,kao ni sa sexom.Al sad kad sam covjek u "mraku",uz dvoje djece i zenu kojoj bi to bilo opravdanje za svadu,ti divni trenuci su na zalost,stvar proslosti. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: masturbacija, masturbiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| koliko cesto dozivite orgazam | bambina_ | Ženski Kutak | 104 | 12-01-08 19:39 |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.